Best Western Malmo Arena Hotel

Nöje - Malmö Öl & Whiskyfestival - Malmö Arena hotel

Den 15-16 mars är det Malmö Öl & Whiskyfestival, betydligt mycket mer än bara en öl- och whiskymässa. Här skapas en upplevelse för besökarna, en mötesplats för dig som uppskattar mat och dryck i kombination, allt paketerat i en unik och stämningsfull miljö. Malmö Öl & Whiskyfestival står aldrig stilla. Varje års mässa är unik i sitt slag; nya utställare, nya miljöer, nya menyer och nya drycker.

På Malmö Öl & Whiskyfestival träffar du allt från den allra minsta, nystartade bryggeriet som fortfarande håller på i sin källare, till de världsledande dryckesleverantörerna med mångårig erfarenhet. Du som livsnjutare kommer att trivas här och spendera många timmar med att äta och dricka gott av högsta kvalité. Upplev Malmö Öl & Whiskyfestival tillsammans med din familj, vänner eller kollegor!

Din entrébiljett ger dig tillträde till festivalen genom VIP-ingången, garderobsbiljett och du väljer själv vilken  tid du vill komma. I biljetten ingår även ett provningsglas.
Du får träffa utställare och handla smakprover. Smakproverna finns i alla prisklasser, från 10 kr och uppåt. Malmö Öl & Whiskyfestival är en kontantfri mässa, vilket innebär att alla smakprover handlas med dryckeskuponger. Dryckeskuponger kan du handla på plats i kassorna under mässan. Notera att dryckeskuponger inte ingår i entrébiljetten. Vid köp av dryckeskuponger på plats gäller kortbetalning.

OBS! Mässan har 20-årsgräns. Detta gäller även barn i barnvagn.

I vårt paket ingår:
- Del i dubbelrum
- Entrébiljett via VIP-ingången
- Garderobsbiljett
- Provningsglas
- Stor frukostbuffé; Best Breakfast inklusive Meet the Locals

Bokning gör du enklast via
Mail: reservation@malmoarenahotel.com
Telefon: +46406420400

Pris:
Från 782 SEK per person

Hjärtligt välkommen!

Best Western Malmo Arena Hotel, Malmö
Tel: +46 40 642 04 00
E-post: info@malmoarenahotel.com

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy