Best Western Malmo Arena Hotel

Familj - Lyxa till det på sportlovet!

Dags att hitta på något kul! Kom till oss och bo nära shopping, restaurangliv, Köpenhamn och nöje för stora och små. Vi hjälper till med upplevelser för alla!

Best Western Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt eventhotell på bästa läge i Hyllie strax utanför Malmö Stad.

 

Hotellet har en ”outstanding” skybar på 16:e våningen med utsikt i 360 grader, som nyöppnar den 18 februari. Här kan ni njuta av den fantastiska utsikten, samtidigt som ni tar en dryck innan maten. Här serveras också pizza och andra enkla rätter.

 

På entréplan finner ni Nilssons Restaurang & Bar där ni kan unna er en härlig lunch eller middag. Här står de nordiska och lokala råvarorna i fokus och kockarna bjuder på spännande smakkombinationer med influenser från hela världen.

 

De ljusa och fräscha rummen har en enkel och elegant utformning med högkvalikativa materialval, tv och mycket komfortabla sängar. Badrummen är helkaklade och utrustade med dusch. Vi har fina familjerum och vill gärna ta hand om er alla. 

 

Ett par hundra meter från hotellet finns ett nybyggt och mycket populärt äventyrsbad, Hylliebadet och Vattenpark.

 

För hotellgäster finns även gym inne och ute, samt bastu. Som hotellgäst har du fritt Wi-Fi under hela din vistelse. Hotellet är nybyggt och invigt 2015. För bilburna gäster erbjuds garageplats i mån av plats. Det finns gott om parkeringsplatser i området. Önskas separat tonårsrum, ring direkt till vår bokning så hjälper vi till med det. 

 

ERBJUDANDE:

Pris/natt: 500:- enkelrum, 600:- dubbelrum, 1050:- familjerum (2 vuxna och 2 barn) inklusive vår fantastiska frukostbuffé (som även har våfflor :-)

Adress: Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö

Boka direkt här...

Eller kontakta oss på: reservation@malmoarenahotel.com, tel: 040-6420400

Erbjudandet gäller 20190214 - 20190303 och ett begränsat antal rum. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Boka redan idag! Välkomna!

 

Närhet och populära aktiviteter:

  • Malmö Arena, direkt anslutning via hotellet
  • Malmömässan, 100 meter
  • Malmö Hyllie station, 200 meter
  • Äventyrsbad, Hylliebadet och Vattenpark, 200 meter
  • Emporia Köpcenter, 200 meter
  • Centrala Malmö, 3 minuter med tåg
  • Copenhagen Airport, 12 minuter med tåg
  • Köpenhamn Central, 25 minuter med tåg
  • Malmö Airport, 25 minuter med bil

 

 

 

 

 

 

Best Western Malmo Arena Hotel, Malmö
Tel: +46 40 642 04 00
E-post: info@malmoarenahotel.com

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy