Best Western Malmo Arena Hotel

City Break - Köpenhamnspaket - Malmö Arena Hotel

Ta en tur och retur över vackra Öresundsbron och spendera en dag i vårt grannlands huvudstad, Köpenhamn.

Köpenhamn har flera gånger utsetts till världens bästa stad att besöka, leva och bo i. Bland annat tack vare den spännande arkitekturen, de många gourmetrestaurangerna och grönområdena, de rena hamnbassängerna som folk kan bada i och den unika cykelkulturen.
Köpenhamn är en ungdomlig – men samtidigt gammal och historisk stad, med ett utbud som uppfyller alla förväntningar du kan ha på en storstad. 
Roa dig på tivoli eller bakken, vandra på ströget, besök Nyhamn och den lilla sjöjungfrun, se de fantastiska havsdjuren på Den blå planeten eller upplev det pulserande nattlivet med utbud för alla preferenser.  

I vårt paket ingår:
- Övernattning, del i dubbelrum en natt
- Tågbiljett tur- och retur till Köpenhamn
- Stor frukostbuffé, Best Breakfast inklusive Meet the Locals
Pris från 540 kr per person

Bokning gör du enklast via mail till reservation@malmoarenahotel.com eller via telefon +46406420400.   och uppge "Köpenhamnspaket". 

Hjärtligt välkommen!

Best Western Malmo Arena Hotel, Malmö
Tel: +46 40 642 04 00
E-post: info@malmoarenahotel.com

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy