Best Western Malmo Arena Hotel
Boka rum

Rum 1

OK
   

Julkampanj 

Vi älskar familjen och vill hjälpa dig att ta extra god hand om de dina. Kanske är det lite trångt, kanske är det lite "too much", kanske brukar svärmor ge väldigt mycket goda råd, i vilket fall, får de gärna bo hos oss!  

Exklusivt med Darin

Nu är det dags att få hela historien om Darin. Under våren 2019 gör han tre stora arenaspelningar där Malmö Arena är en av dem. I paketet får du både övernattningen, koncerten och frukostbuffén serverad.

Köpenhamnspaketet

Unna dig en tur över vackra Öresundsbron och spendera en dag i vårt grannlands huvudstad, Köpenhamn och en avkopplande natt och morgon hos oss i Malmö. Vi ger dig hela kitet för en lyckad citybreak.

Lyx och romantik 

Checka in och låt oss ta hand om er. Njut av en härlig övernattning och en trerätters middag i vår fina hotell-restaurang Nilssons. På morgonen väntar den goda frukostbuffén med massor av gott. 

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy