Best Western Malmo Arena Hotel
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Vi är ett event- och affärshotell i Malmö Hyllie 

BW Malmö Arena Hotel är ett modernt event- och affärshotell som erbjuder 395 rum till rimliga priser.
Våra 13 konferenslokaler finns i direkt anknytning till Malmö Arena. Det finns även enorma konferensmöjligheter inne på Malmö Arena.

I entréplan finns vår restaurang Nilssons Restaurang & Bar där kockarna komponerar menyer med skånsk modern mat i fokus. 
Skybaren SKAJ finns på våning 16 och 85 meter över havet. Från vår skybar har ni en unik utsikt över Hyllie, Malmö och Öresundsbron.
Skybarens panoramafönster ger en utsikt i tre väderstreck. 

För hotellgäster finns gym inne och ute, bastu och badtunna. 

Från den 15 januari öppnar vi upp vår nya konferensdel, Terrassen, där vi kan arrangera möten, mingel och middagar för upp till 300 personer!

Best Western Rewards är ett av hotellvärldens ledande lojalitetsprogram. Tjäna in poäng på ert boende för att spendera dem på en mängd olika erbjudanden och tjänster som hyrbil och frinätter. 

Vårt närområde Hyllie 
Hyllie är navet i den expansiva Öresundsregionen även kallat Greater Copenhagen. Området har som mål att bli regionens mest hållbara stadsdel. 

BW Malmö Arena Hotel ligger i direkt anknytning till Malmö Arena. I det direkta närområdet finns Malmömässan och det välbesökta shoppingcentret Emporia. Dessutom kan ni även besöka äventyrsbadet Hylliebadet och Vattenparken uppbyggd runt Hyllie Vattentorn. 

Stadsdelen Hyllie är i stark tillväxt med företag som etablerar sig samtidigt som det byggs nya bostäder. 

Notera gärna att hotellet och restaurangen är kontantfria. 

Hitta till BW Malmö Arena Hotel
BW Malmö Arena Hotel är belägen 150 meter från Malmö Hyllie Station, varifrån ni når centrala Malmö på 3 minuter. 

Närheten till flygplatsen gör att många gäster använder oss som ett flygplatshotell. Det tar med tåg 12 min till Copenhagen Airport och 25 minuter till Köpenhamn Central. Malmö Airport i Sturup finns 25 minuter bort med bil. 

Hyllie är placerat mitt emellan Inre- och Yttre Ringvägen vilket gör att ni enkelt tar er hit med bil. 

För våra bilburna gäster kan vi erbjuda garageplats att hyra för 150 kronor/dygn. Först till kvarn gäller, men det finns gott om parkeringsplatser i hotellets direkta närområde. Vi erbjuder också ett fåtal garageplatser att förboka för 225 kr/dygn. Dessa kan endast bokas via mail eller telefon i samband med att du bokar din hotellvistelse.

Boka hotellrum på reservation@malmoarenahotel.com eller ring 040-642 04 00

Boka konferens på
 meeting@malmoarenahotel.com eller ring 040-642 04 00

BW Malmö Arena Hotel är nybyggt och invigdes 2015. Hela anläggningen har fritt Wi-Fi. 
Följ oss gärna i sociala medier som Facebook och Instagram

Träning och Bastu

Vårt gym och vår bastuavdelning är belägen på andra våningen. Våra gäster har fritt inträde till vårt gym.
Vår innergård har även en badtunna i anslutning till 
bastuavdelning. 

Bästa läget i Malmö

BW Malmö Arena Hotel är beläget 150 m från tågstationen Malmö Hyllie. Hotellet är i direkt anknytning till Malmö Arena. Hos oss är ni på gångavstånd till Malmömässan samt shoppingcentret Emporia.
Tåget till Copenhagen Airport tar 12 minuter.

Parkering

För våra bilburna gäster kan vi erbjuda privat varmgarage under hotellet för 150 kronor/dygn. Först till kvarn gäller men det finns gott om parkeringsplatser i hotellets direkta närområde.
Vi har även ett fåtal garageplatser som kan förbokas för 225 kr/dygn. Dessa går endast att boka via mail eller telefon i samband med att du bokar din hotellvistelse hos oss!Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy