Auschwitzutställningen 26 maj – 30 sep 2022 i Malmömässan

Den 26 maj har Auschwitzutställningen premiär i Malmö. Malmö blir den enda värdstaden för utställningen i Skandinavien och hundratusentals besökare förväntas besöka samlingen.

Fram till idag har ett sätt att förstå omfattningen av de fasor som Nazityskland begick i Auschwitz varit att besöka lägret som ligger i den lilla polska staden Oświęcim. Dit reser mer än 2.000.000 människor varje år för att se de autentiska resterna av lägret som har blivit den universella symbolen för Förintelsen. En tragedi i människans historia med flera koncentrations- och förintelseläger samt en syn på människor som utmanade synen på mänskliga värden för tiden under andra världskriget.

För första gången, reser en utställning till olika städer i världen för att visa en extraordinär samling av mer än 700 originalföremål av ovärderligt historiskt och mänskligt värde. De vittnar om ett av mänsklighetens mörkaste kapitel. Utställningen är en samproduktion med Musealia och Auschwitz-Birkenau State Museum.

I paketet ingår:

  • 1 övernattning i delat dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Inträde till utställningen

Pris från 595:-/person (priset varierar beroende på tillgänglighet).
Logidelen i paketet är avbokningsbar fram till 2 dagar före ankomst medan biljettdelen i paketet är icke av- eller ombokningsbar.

Boka via vår bokningsavdelning genom att ringa +46 40 642 04 00 eller maila reservation@malmoarenahotel.com, uppge Auschwitzutställningen. Bokningen är öppen vardagar kl 8-17.

Läs mer om utställningen här…