Aktivitetspaket för hela familjen med Extremezone eller Jump

Ta med hela familjen på en lyxig och rolig hotellvistelse inklusive inträde till Extremzone eller Jump! Härligt att kunna ge familjen en häftig upplevelse med massor av rörelse och skratt. Efter aktiviteten kan ni njuta av att basta och sedan ta ett skönt dopp i vår badtunna. Utomhus såklart. På morgonen, väntar det bästa av allt. En underbar hotellfrukost inklusive småvarmt och våfflor! Mums!

För att göra allt så smidigt som möjligt ingår parkering i paketet. På hotellet finns även restaurang med barnmeny och ett fantasieggande lekrum för de minsta. Så hela paketet för en trygg och komplett vistelse för alla i familjen!

Varmt välkomna!

I paketet ingår:

  • 1 övernattning i komfortabelt familjerum för 2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år
  • Stor frukostbuffé 
  • Inträde till Extremezone eller Jump, 1 timmes vistelse
  • Parkering
  • Tillträde till inne- och utegym inkl bastu (i målsmans sällskap)
  • Tillträde till badtunna utomhus (i målsmans sällskap)

Pris från 1550:-

Gäller ett begränsat antal rum. Vill du köpa båda aktiviteterna tillkommer 125 SEK/per person.

Boka ditt paket på +46 40 642 04 00, uppge ”Aktivitetspaket”.

Om ni vill, kan ni boka till att äta en god middag på Nilssons Restaurang & Bar eller en frasig pizza i Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen. Det går givetvis bra att hämta maten och äta på rummet om ni hellre vill det. Läs mer om Mat och dryck på hotellet här…

Vare sig du kommer med cykel, bil, tåg eller buss är det enkelt och smidigt att ta sig hit. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station. Det tar 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamns C – väldigt enkelt och smidigt. För dig som är bilburen finns det egna p-platser, som ingår i paketet.

Mer info om Extreme Zone…

Mer info om Jump…