Padelpaket för hela familjen på Malmö Arena Hotel

Ta med hela familjen på en lyxig och rolig hotellvistelse med padel! Visst skulle det vara skönt med ett miljöombyte? Sporta och bara vara tillsammans. Kom till oss och få både en mysig övernattning, spel på fina nya padelbanor på LEAP Fly & Padel strax över gatan och en underbar hotellfrukost. Efter padeln kan ni njuta av ett skönt bastubad på hotellet. På morgonen, väntar det bästa av allt. En underbar hotellfrukost inklusive småvarmt och pannkakor! Mums!

För att göra allt så smidigt som möjligt ingår parkering i paketet. På hotellet finns även restaurang med god mat för både stora och små, samt ett fantasieggande lekrum för de minsta. Så hela paketet för en komplett vistelse för alla i familjen!

Om ni vill, kan ni boka till att äta en god middag på Nilssons Restaurang & Bar eller en frasig pizza i Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen. Läs mer om Mat och dryck på hotellet här…

Varmt välkomna alla kära föräldrar och kids!

I paketet ingår:

  • 1 övernattning i komfortabelt familjerum för 2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år
  • Stor frukostbuffé
  • En padelbana, 60-90 minuter, med spel på LEAP Fly & Padel, rakt över gatan från hotellet
  • Parkering
  • Tillträde till gym och bastu (i målsmans sällskap)

PRIS: Från 1740 SEK för familjen (2 vuxna och 2 barn upp till 12 år)

BOKNING endast per telefon på +46 40 642 04 00, uppge ”Familjepadel”. Bokningen är öppen mån-fre kl 09-16.

Ni spelar på LEAP Fly & Padel rakt över gatan från hotellet läs mer om dem här… Där går det även bra att hyra rack och köpa bollar.

Vare sig du kommer med cykel, bil, tåg eller buss är det enkelt och smidigt att ta sig hit. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station. Det tar 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn C med tåg. För dig som är bilburen ingår en p-plats i paketet. Emporia regionens största köpcentrum ligger strax över gatan.

Gäller ett begränsat antal rum. Fri avbokning fram till 16.00 2 dagar före ankomst. Betalning sker på plats.
Efter 2 dagar före ankomst är hyran för banan icke av- eller ombokningsbar.
Bokning kan göras tidigast 60 dagar före ankomst och endast genom att ringa vår bokningsavdelning under ordinarie öppettider.
Önskar man boka längre fram än 60 dagar, gör man endast en förfrågan och bokningen blir bekräftad tidigast 60 dagar före ankomst när banornas tillgänglighet kan garanteras.