Padelpaket för hela familjen på Malmö Arena Hotel

Ta med hela familjen på en lyxig och rolig hotellvistelse med padel! Visst skulle det vara skönt med ett miljöombyte? Sporta och bara vara tillsammans. Kom till oss och få både en mysig övernattning, padel på fina padelbanor och en underbar hotellfrukost. Padelhallen har gott om rymd och endast tidsbokningar får komma in. Efter padeln kan ni njuta av att basta och sedan ta ett skönt dopp i vår badtunna. Utomhus såklart. På morgonen, väntar det bästa av allt. En underbar hotellfrukost inklusive småvarmt och våfflor! Mums!

För att göra allt så smidigt som möjligt ingår parkering i paketet. På hotellet finns även restaurang med barnmeny och ett fantasieggande lekrum för de minsta. Så hela paketet för en trygg och komplett vistelse för alla i familjen!

Varmt välkomna alla kära föräldrar och kids!

I paketet ingår:

  • 1 övernattning i komfortabelt familjerum för 2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år
  • Hotellfrukost 
  • En padelbana, 90 minuter
  • Parkering
  • Tillträde till inne- och utegym inkl bastu (i målsmans sällskap)
  • Tillträde till badtunna utomhus (i målsmans sällskap)

Pris: Endast 1630:-

Gäller ett begränsat antal rum.

Boka ditt paket på +46 40 642 04 00, uppge ”Familjepadel”.

Om ni vill, kan ni boka till att äta en god middag på Nilssons Restaurang & Bar eller en frasig pizza i Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen. Det går givetvis bra att hämta maten och äta på rummet om ni hellre vill det. Läs mer om Mat och dryck på hotellet här…

Vare sig du kommer med cykel, bil, tåg eller buss är det enkelt och smidigt att ta sig hit. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station. Det tar 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamns C – väldigt enkelt och smidigt. För dig som är bilburen finns det egna p-platser, som ingår i paketet.

Det går att hyra rack på plats. Ni spelar på Malmömässan Padel tvärs över gatan ca 50 m från hotellet.