Flashsale på familjerum, endast 999:- inklusive frukost under påsklovet

Välkommen till oss i Malmö och få en lyxig hotellvistelse och massor av upplevelser för hela familjen! Just nu erbjuder vi våra fina familjerum för 999 :-/natt, när du bokar direkt hos oss via nedanstående länk. Erbjudandet gäller för 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år, med full flex inklusive frukost. Erbjudandet gäller för vistelse under påsklovet den 31 mars – 10 april. Välkommen till oss på påsklovet!

Endast bokningsbart via denna länk, klicka här>
Boendeperiod: 31 mars – 10 april.
Full Flex=h
otellrummet är avbokningsbart t.o.m. kl 16:00 på ankomstdagen och betalas vid ankomst. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum. Skulle ni vara fler än 4 i familjen, ring oss så pusslar vi ihop något bra. 

På hotellet har vi två restauranger. Nilssons Restaurang & Bar för en riktigt härlig middag och Skybar @Malmö Arena Hotel på 16:e våningen, med pizza och enklare rätter. Läs mer här om Nilssons Restaurang & Bar… På morgonen är det stor frukostbuffé inklusive våfflor! För barnen har påskharen även anordnat en äggjakt.

Med Malmö Arena Hotel som bas, kan du lätt skapa din egen minisemester. Upptäck mångfacetterade Malmö med det stora kulturutbudet och de charmiga miljöerna. Besök till exempel magiska sagolandet Funnys Äventyr eller gå på roliga Disgusting Food Museum. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer, läs mer här…

Hotellet ligger endast 300 meter från Hyllie station. Med tåg tar det bara 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn C – väldigt enkelt och smidigt. På andra sidan gatan från hotellet ligger Emporia köpcentrum, regionens största.

För dig som är bilburen finns det egna p-platser i hotellets garage, samt gott om parkeringsmöjligheter i närområdet. Hela anläggningen har fritt wi-fi.

Vilken restaurang du än väljer, boka gärna bord: nilssons@malmoarenahotel.com.