Försommardeal- dubbelrum 595 kr inklusive frukost

Behöver du komma bort en stund? Unna dig en staycation hos oss på Malmö Arena Hotel. Vi erbjuder just nu dubbelrum för 2 personer för 595 kr, inklusive frukost. Reser du själv betalar du 495 kr för ett enkelrum. Boka med kampanjkod SPRING595.

Självklart gör vi det som krävs för att du som gäst ska känna dig trygg när du bor hos oss. Dessutom är boendet ombokningsbart om du skulle få förhinder. Varmt välkommen!

Boendeperiod: 11 maj – 21 juni 2020 (boka senast 20 juni). Boka med kampanjkod SPRING595. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum. Kampanjkoden är automatiskt laddad när du bokar via denna kampanjsida. Fri ombokning genom att kontakta hotellet. Bokningen är ej återbetalningsbar.

 

BOKA HÄR>

Med Malmö Arena hotell som bas, kan du lätt skapa din egen minisemester. Hos oss kan du bo i ett av våra 395 komfortabla rum, äta en god lunch i hotellets restaurang Nilssons eller en frasig pizza i vår Skybar med underbar utsikt över Öresundsbron. På morgonen njuter du av den härliga frukostbuffén innan det är dags att ge sig ut på upptäcktsfärd. Nilssons Restaurang & Bar har lunchöppet under vardagarna och Skybar @ Malmö Arena Hotel har öppet varje kväll i veckan.

Upptäck Malmö och Skåne och upplev det som är precis utanför dörren. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer. Det finns t ex en massa roligt att hitta på för hela familjen både i och utanför Malmö (ofta utomhus). För golfare har vi mer än 60 golfbanor i Skåne och många av dessa inom en kort bilfärd från hotellet. För livsnjutare är det lätt att komma ut och upptäcka det goda livet på landet med gårdsbutiker, caféer och restauranger på Söderslätt och Sydkusten. Och för köpsugna finns Emporia shoppingcenter strax över gatan. Hyllie station ligger 300 meter bort och det tar bara 3 minuter till centrala Malmö med tåg – väldigt enkelt och smidigt. Det finns alla förutsättningar för en upplevelserik hemester.

För dig som är bilburen finns det egna p-platser i hotellets garage, Arena-garaget, samt gott om parkeringsmöjligheter i närområdet. Hela anläggningen har fritt wi-fi.

Spännande besöksmål för barnfamiljer i Skåne, Barnens Skåne.

Vill du spela golf i Skåne? Här hittar du många att välja bland: https://visitskane.com/sv/node/826

Kom ut och njut på landet, och stötta dessutom det lokala: Goda livet på landet.