Hotellpaket familj – En skön övernattning inklusive välkomstdryck i skybaren

Ge din familj en härlig överraskning och boka in en övernattning hos oss med lite guldkant. En välförtjänt paus för er alla, inte minst för dig! Hos oss välkomnas ni med en välkomstdryck i den häftiga skybaren på 16:e våningen. Lite bubbel i glasen för er föräldrar och en festlig dryck för barnen. På kvällen kan ni välja att äta middag i någon av våra restauranger på hotellet. Antingen väljer ni Nilssons Restaurang & Bar på entréplan med sin härliga kvällsmeny inklusive barnmeny eller Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen som serverar pizza och enklare rätter. Efter en god natts sömn njuter hela familjen av den goda frukostbuffén som har allt från småvarmt till pannkakor. I paketet ingår fri parkering allt för att göra det så smidigt som möjligt.

Med Malmö Arena Hotel som bas, kan du lätt skapa er egen minisemester. Upptäck mångfacetterade Malmö med det stora kulturutbudet och de charmiga miljöerna. Besök till exempel magiska sagolandet Funnys Äventyr eller gå på roliga Disgusting Food Museum. På gångavstånd från hotellet har ni det fina badhuset Hylliebadet, med olika pooler och rutschkanor för små och stora. Vi hjälper dig gärna med ännu mer tips och idéer, läs mer här om allt som finns att hitta på…

I paketet ingår:

  • 1 övernattning i komfortabelt familjerum för upp till 4 personer (2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år)
  • Välkomstdryck för alla i Skybaren (var sitt glas bubbel med eller utan alkohol + barndryck)
  • Frukostbuffé
  • Parkering
  • Lekrum

Prisexempel 2 vuxna & 2 barn från: 1.530 SEK/natt 

BOKA DITT PAKET HÄR –>

Skulle ni vara fler i familjen löser vi det på bästa sätt, bara kontakta oss på +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till reservation@malmoarenahotel.com, så hjälper vi till. Familjepaketet är avbokningsbart fram till dagen innan ankomst.

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum.

Vare sig du kommer med cykel, bil, tåg eller buss är det enkelt och smidigt att ta sig hit. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station. Det tar 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn C. För dig som är bilburen finns det egna p-platser, som ingår i paketet. På andra sidan gatan från hotellet ligger Emporia köpcentrum, regionens största.

Här kan du läsa mer om Nilssons Restaurang & Bar och om Skybaren…

Hos oss går det även bra att ta med sig hunden, läs mer här…