Hotellpaket för par och kompisgäng – en övernattning i dubbelrum för 2 personer, för 899:- inkl bubbel!

Ge någon du tycker extra mycket om chansen att komma bort, koppla av och att bli ompysslad av oss. Med Malmö Arena Hotel som bas, kan du lätt skapa er egen minisemester. Hos oss kan du bo i ett av våra 395 komfortabla rum och äta middag i någon av våra restauranger. Vi har också gym (ute och inne), bastu och en badtunna utomhus. På morgonen njuter du av den härliga frukostbuffén innan det är dags att ge sig ut på upptäcktsfärd.

Rummet är avbokningsbart fram till kl 16:00 på ankomstdagen och vi följer givetvis alla restriktioner för att göra din vistelse så trygg och säker som möjligt.

Upptäck Malmö och Skåne och upplev det som är precis utanför dörren. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer. Det finns t ex en massa roligt att hitta på både i och utanför Malmö. Vill du kanske spela padel? Fina banor finns strax över gatan. För golfare har vi mer än 60 golfbanor i Skåne och många av dessa inom en kort bilfärd från hotellet. För livsnjutare är det lätt att komma ut och upptäcka det goda livet på landet med gårdsbutiker, caféer och restauranger på Söderslätt och Sydkusten. Och för köpsugna finns Emporia shoppingcenter strax över gatan. Hyllie station ligger 300 meter bort och det tar bara 3 minuter till centrala Malmö med tåg – väldigt enkelt och smidigt. Det finns alla förutsättningar för en upplevelserik hemester.

I paketet ingår:

  • 1 övernattning i dubbelrum för 2 personer
  • Frukostbuffé
  • Var sitt glas bubbel vid incheckningen
  • Parkering
  • Tillträde till inne- och utegym, bastu och badtunna utomhus

PRIS: Endast 899:- för två personer i dubbelrum per natt

BOKA ditt paket på +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till reservation@malmoarenahotel.com och uppge ”Paket Par & kompis”.

Gäller alla dagar i veckan och ett begränsat antal rum. Det går självklart bra att boka dessa paket för såväl större som mindre sällskap.

Njut av fina dagar på landet och stötta samtidigt det lokala: Goda livet på landet.

Vill du spela golf  i Skåne? Här hittar du många att välja bland: https://visitskane.com/sv/node/826