Hotellpaket för par och kompisgäng – övernattning i dubbelrum för 2 personer, för 999:- inkl bubbel!

Ge någon du tycker extra mycket om chansen att komma bort, koppla av och att bli ompysslad av oss. Med Malmö Arena Hotel som bas, kan du lätt skapa er egen minisemester. Hos oss kan du bo i ett av våra komfortabla dubbelrum och äta middag i någon av våra restauranger. På hotellet finns mysiga Nilssons Restaurang & Bar på entréplan med sin härliga kvällsmeny och Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen som serverar pizza och enklare rätter. Vi har också gym ute och inne, samt en skön bastu. Efter en god natts sömn njuter du av den härliga frukostbuffén med både småvarmt och våfflor.

Rummet är avbokningsbart fram till kl 16:00 på ankomstdagen.

Upptäck Malmö och Skåne och upplev det som är precis utanför dörren. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer. Det finns t ex en massa roligt att hitta på både i och utanför Malmö. För golfare har vi mer än 60 golfbanor i Skåne och många av dessa inom en kort bilfärd från hotellet. För livsnjutare är det lätt att komma ut och upptäcka det goda livet på landet med gårdsbutiker, caféer och restauranger på Söderslätt och Sydkusten. Och för köpsugna finns Emporia shoppingcenter strax över gatan. Hyllie station ligger 300 meter bort och det tar bara 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn med tåg – väldigt enkelt och smidigt. Det finns alla förutsättningar för en upplevelserik minisemester.

I paketet ingår:

  • 1 övernattning i dubbelrum för 2 personer
  • Frukostbuffé
  • Var sitt glas bubbel vid incheckningen
  • Parkering
  • Tillträde till inne- och utegym, samt bastu

Pris endast 999:- för två personer i dubbelrum per natt

BOKA ditt paket på +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till reservation@malmoarenahotel.com och uppge ”Paket Par & kompis”.

Gäller alla dagar i veckan och ett begränsat antal rum. Det går självklart bra att boka dessa paket för såväl större som mindre sällskap.

Njut av fina dagar på landet och stötta samtidigt det lokala: Goda livet på landet.

Vill du spela golf  i Skåne? Här hittar du många att välja bland: https://visitskane.com/sv/node/826