Hotellpaket för par och kompisgäng i sommar – en övernattning i dubbelrum för 2 personer, bara 700:- inkl bubbel!

Sommarplanerna kanske inte riktigt blev som du tänkt dig, kanske kommer du och vännerna eller din käresta inte iväg på den årliga medelhavsresan. Vi kan inte garantera 30 grader och strålande sol, men vi kan ge er semesterkänsla på vårt härliga hotell. Kom bort, koppla av och låt oss pyssla om er. Rummet är avbokningsbart fram till kl 16:00 på ankomstdagen. Vi följer givetvis alla restriktioner för att göra din vistelse så trygg och säker som möjligt.

Med Malmö Arena hotell som bas, kan du lätt skapa er egen minisemester. Hos oss kan du bo i ett av våra 395 komfortabla rum, äta en god middag i hotellets restaurang Nilssons (kvällsöppet t om den 16/8) eller en frasig pizza med underbar utsikt över Öresundsbron i vår Skybar @ Malmö Arena Hotel. På morgonen njuter du av den härliga frukostbuffén innan det är dags att ge sig ut på upptäcktsfärd.

Upptäck Malmö och Skåne och upplev det som är precis utanför dörren. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer. Det finns t ex en massa roligt att hitta på både i och utanför Malmö (ofta utomhus). För golfare har vi mer än 60 golfbanor i Skåne och många av dessa inom en kort bilfärd från hotellet. För livsnjutare är det lätt att komma ut och upptäcka det goda livet på landet med gårdsbutiker, caféer och restauranger på Söderslätt och Sydkusten. Och för köpsugna finns Emporia shoppingcenter strax över gatan. Hyllie station ligger 300 meter bort och det tar bara 3 minuter till centrala Malmö med tåg – väldigt enkelt och smidigt. Det finns alla förutsättningar för en upplevelserik hemester.

I paketet ingår:

  • 1 övernattning i dubbelrum för 2 personer
  • Frukostbuffé
  • Var sitt glas bubbel vid incheckningen
  • Parkering
  • Tillträde till inne- och utegym inkl bastu och badtunna

PRIS: Endast 700:- för två personer i dubbelrum per natt

BOKA ditt paket på +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till info@malmoarenahotel.com och uppge ”Paket Par & kompisgäng”.

Gäller för vistelse 2020-06-22 – 2020-08-23 och ett begränsat antal rum. Det går självklart bra att boka dessa paket för såväl större som mindre sällskap.

Kom ut och njut på landet, och stötta det lokala: Goda livet på landet.

Vill du spela golf i Skåne? Här hittar du många att välja bland: https://visitskane.com/sv/node/826