Fantastiskt familjepaket på Malmö Arena Hotel

Välkommen att hemestra hos oss i Malmö! Vi har ett fantastiskt familjepaket för en lyxig minisemester till ett väldigt bra pris. I vårt familjekoncept får ni: Middag i Nilssons Restaurang valfri kväll, glass till barnen vid ankomst, tillträde till spelrummet och det fantasieggande lekrummet för de minsta, frukostbuffé med våfflor, fri parkering och en massa tips på familjeaktiviteter att uppleva på dagarna. Och som alltid, riktigt sköna sängar för alla i familjen.

Med Malmö Arena Hotel som bas, kan du lätt skapa er egen minisemester. Upptäck mångfacetterade Malmö med det stora kulturutbudet och de charmiga miljöerna. Besök till exempel magiska sagolandet Funnys Äventyr eller gå på roliga Disgusting Food Museum. På gångavstånd från hotellet har ni det fina badhuset Hylliebadet, med olika pooler och rutschkanor för små och stora. Ni kan också ta en tur till roliga Extreme Zone eller Jump, som ger massor av energi och glädje. Vi hjälper dig gärna med ännu mer tips och idéer, läs mer här om allt som finns att hitta på…

I paketet ingår:

  • 2 övernattningar i komfortabelt familjerum för upp till 4 personer (2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år)
  • Frukostbuffé varje morgon
  • En middag i Nilssons Restaurang & Bar (Valfri kväll. Dryck ingår ej)
  • Glass till barnen vid ankomst
  • Parkering
  • Lekrum och spelrum
  • Tillträde till inne- och utegym, samt bastu (I målsmans sällskap.)

Minisemester Familjepaket från endast 3195:- 

Boka ditt paket på +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till reservation@malmoarenahotel.com och uppge ”Familjepaket”. Skulle ni vara fler i familjen löser vi det på bästa sätt, bara kontakta oss, så hjälper vi till. Familjepaketet är avbokningsbart fram till dagen innan ankomst. Gäller för vistelse den 27/6-14/8 och ett begränsat antal rum.

Vare sig du kommer med cykel, bil, tåg eller buss är det enkelt och smidigt att ta sig hit. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station. Det tar 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn C. För dig som är bilburen finns det egna p-platser, som ingår i paketet. På andra sidan gatan från hotellet ligger Emporia köpcentrum, regionens största.

På hotellet ingår det en härlig middag i Nilssons Restaurang & Bar en valfri kväll. Ange vilken kväll ni önskar denna middag vid bokning. Den andra kvällen kan ni välja att ta en mysig pizzakväll i Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen. Läs mer om Skybaren…

Hos oss går det även bra att ta med sig hunden, läs mer här…