Sommarens fantastiska familjepaket på Malmö Arena Hotel

Välkommen att hemestra hos oss i Malmö, med hela Skåne att upptäcka! Vi har ett fantastiskt familjepaket för en lyxig minisemester till ett väldigt bra pris. I vårt familjekoncept får ni: Familjemiddag på hotellet valfri kväll, utomhuslounge med badtunna för skönt häng när vädret tillåter, roligt spelrum, ett fantasieggande lekrum för de minsta, gratis glass till alla barn, speciell barn-frukostbuffé och en massa tips på familjeaktiviteter att uppleva på dagarna. Och som alltid, riktigt sköna sängar för alla i familjen.

Kom till oss så hjälper vi dig att skapa din egen minisemester. Upptäck kreativa Malmö och vackra Skåne, känt för sin frodiga natur, rika kulturutbud och gastronomiska upplevelser! För er som vill ta er runt på cykel, finns det cyklar för uthyrning. Det finns också möjlighet att hyra padeltider alldeles i närheten.  I närområdet hittar ni även en av Europas bästa skateparker. Både i Malmö och på landet finns det massor av roligt att hitta på, givetvis med extra anpassningar. Varmt välkomna alla kära föräldrar och kids! Läs mer här om allt som finns att göra för barnfamiljer…

I paketet ingår:

  • 2 övernattningar i komfortabelt familjerum för upp till 4 personer (2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år)
  • Frukostbuffé varje morgon med speciell barnfrukostbuffé
  • Middag en kväll (dryck ingår ej)
  • Glass till barnen en av dagarna
  • Parkering
  • Spelrum
  • Lekrum
  • Tillträde till inne- och utegym (i målsmans sällskap)
  • Tillträde till bastu, samt badtunna utomhus (i målsmans sällskap)

FAMILJEPAKET till MINIPRIS: Endast 2830:- 

Boka ditt paket på +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till reservation@malmoarenahotel.com och uppge ”Familjepaket”. Skulle ni vara fler i familjen löser vi det på bästa sätt, bara kontakta oss, så hjälper vi till.

Observera att vi följer givetvis alla restriktioner för att göra din vistelse så trygg och säker som möjligt.

Vare sig du kommer med cykel, bil, tåg eller buss är det enkelt och smidigt att ta sig hit. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station. Det tar 3 minuter till centrala Malmö. För dig som är bilburen finns det egna p-platser, som ingår i paketet.

På hotellet äter ni er goda middag på Nilssons Restaurang & Bar och ni kan även besöka Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen. Läs mer om Nilssons Restaurang & Bar, en av våra restauranger…