Miniveckan till minipris ett fantastiskt familjepaket på Malmö Arena Hotel

Se hit alla familjer som vill hitta på något roligt i sommar! Vi har ett fantastiskt familjepaket för en lyxig minisemester till ett väldigt bra pris. Dessutom har vi skapat ett helt nytt familjekoncept: Halvpension med frukost och middag, spel- och aktivitetsrum, ett fantasieggande lekrum för de minsta, utomhuslounge för skönt häng, gratis glass till alla barn, tipsrunda på hotellet, speciell barnhörna på frukosten, barnmeny på kvällen i Nilssons Restaurang & Bar och en massa tips på familjeaktiviteter att uppleva på dagarna. Och som alltid, riktigt sköna sängar för alla i familjen.

Kom till oss så hjälper vi dig att skapa din egen minisemester med Malmö Arena Hotel som bas för er upptäcktsfärd. Upptäck Malmö och Skåne, upplev vår spännande natur och våra fina stränder! För er som vill röra på er, finns cyklar för uthyrning och möjlighet till att hyra padeltider (även utomhus) hos samarbetspartners. I närområdet hittar ni även en av Europas bästa skateparker. För shoppingsugna ligger ett av Norra Europas största köpcenter Emporia bara på andra sidan gatan. Ja, här finns massor av roligt att hitta på och vi hjälper dig gärna. Varmt välkomna alla kära föräldrar och kids! Läs mer om allt som finns att göra för barnfamiljer…

I paketet ingår:

  • 3 övernattningar i komfortabelt familjerum för upp till 4 personer (2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år)
  • Frukostbuffé varje morgon med speciell barnhörna
  • Middag varje kväll – valfri varmrätt. Speciell barnmeny med flera valmöjligheter. (Dryck ingår ej)
  • Glass till barnen 1 gång om dagen på eftermiddagen
  • Parkering
  • Spelrum
  • Lekrum
  • Tipsrunda på hotellet
  • Ute-lounge
  • Tillträde till inne- och utegym, bastu och badtunna (i målsmans sällskap)

Miniveckan familj till MINIPRIS: Endast 4995:-

Gäller för vistelse 2020-06-22 – 2020-08-16 och ett begränsat antal rum.

Boka ditt paket på +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till info@malmoarenahotel.com och uppge ”Miniveckan familjepaket”.

Vare sig du kommer med cykel, bil, tåg eller buss är det enkelt och smidigt att ta sig hit. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station. Det tar 3 minuter till centrala Malmö – väldigt enkelt och smidigt. För dig som är bilburen finns det egna p-platser, som ingår i paketet.

På hotellet äter ni er goda middag på Nilssons Restaurang & Bar. From kl 21 alla dagar kan ni även besöka Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen. Läs mer om Mat och dryck på hotellet här…