300 kronor per person i delat dubbelrum under Påsken

Är du på väg till Blåkulla för att fira med sjövilda gelikar, familj eller vänner? Lite trångbott när släkten kommer på besök? Vi hjälper er gärna! Hos oss kan du bo i ett av våra 395 komfortabla rum, äta en god middag i hotellets restaurang Nilssons eller en frasig pizza med underbar utsikt över Öresundsbron och Malmö i vår Skybar. På morgonen njuter du av den härliga frukostbuffén (inklusive våfflor), som ingår i vårt påskägg innan det är dags att fara vidare eller njuta av en dag på upptäcktsfärd. Varmt välkommen!

Skapa din egen minisemester med Malmö Arena Hotel som bas för er upptäcktsfärd. Upptäck Malmö, Köpenhamn och Skåne! Ja, här finns massor av roligt att hitta på och vi hjälper dig gärna.

Här hittar du Malmö Arena Hotels tips till barnfamiljer:
Evenemang på Malmö Arena: https://www.malmoarena.com/evenemang
Alla evenemang i Malmö: https://www.weekendmalmo.se/
Gratisaktiviteter för barn i Malmö: https://kulimalmo.se/
Charmiga gårdsbutiker, caféer och restauranger på landet i södra Skåne: https://www.godalivetpalandet.se/
Spännande besöksmål för barnfamiljer utanför Malmö: https://barnensskane.com/

Vare sig du kommer med cykel, bil, tåg eller buss är det enkelt och smidigt att ta sig hit. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station. Det tar 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn med tåg. För dig som är bilburen finns det egna p-platser i hotellets garage, samt gott om p-platser i närområdet. Regionens största köpcentrum Emporia hittar ni också 300 meter från hotellet, om andan faller på.

Utforska även vårt nya fantasieggande lekrum, inrett direkt från Funnys värld här hos oss! Här kan barnen rita, leka, läsa och pyssla. På gångavstånd från hotellet har ni också det nya badhuset Hylliebadet, där det i familjebadet bla finns varmpool, småbarnspool och vattenrutschkanor anpassade för små och stora.

Påsklovspris:
Enkelrum 500:-
Dubbelrum 600:-
Familjerum (2 vuxna, 2 barn) 950:- (Fler än 2 barn, kontakta oss)
Inklusive frukostbuffé

Gäller för vistelse: 2020-04-09 — 2020-04-14 och ett begränsat antal rum

BOKA HÄR >

PS. Tänk på att ange rätt datum för ankomst- och avfärdsdatum för att få rätt specialpris. DS.