Unna dig en lyxig shoppingupplevelse, boka vårt nya shoppingpaket!

Du får en skön övernattning på Malmö Arena Hotel i ett av våra fina Premiumrum, ett presentkort på Emporia à 500 kronor och after shopping bubbel i vår fina Skybar. Skybar @ Malmö arena Hotel är Malmös största skybar med en spektakulär 360 graders utsikt, den perfekta inramningen för ett festligt avslut på dagen. På morgonen väntar den stora härliga frukostbufféen. Ta med din bästis, din älskling eller varför inte hela kompisgänget och unna er att shoppa loss!

Malmö Arena Hotel ligger mitt emot Emporia, ett av Skandinaviens främsta köpcentrum. Med sina 70 000 kvm av shopping, mat, kultur och underhållning, får du en unik, modern upplevelse i en exceptionell miljö. Emporia har drygt 150 butiker, restauranger och kaféer. Du får med andra ord en shoppingupplevelse utöver det vanliga!

På hotellet finns två restauranger där ni kan äta middag. Nilssons Restaurang & Bar med à la carte och klassiker, samt Skybar @ Malmö Arena Hotel som serverar pizza och enklare rätter. Boka gärna till er middag i Nilssons i nästa steg i bokningen.

I vårt paket ingår:

– Övernattning, del i dubbelrum Premium en natt
– 500 kronors presentkort per person på Emporia köpcentrum
– After Shopping bubbel i Skybar @ Malmö Arena Hotel
– Stor frukostbuffé

Pris: Från 999 sek per person i delat dubbelrum.

BOKA HÄR –>

Läs mer om Emporia här…

Hjärtligt välkommen!