Sommarpaket med guldkant för två – Premium Room, trerätters sommarmeny och bubbel i Skybaren

Här kommer det perfekta paketet för en härlig minisemester med guldkant. Ni bor i ett av våra fina Premium Room och på kvällen äter ni en trerätters middag i mysiga Nilssons Restaurang & Bar. Innan eller efter maten är ni välkomna upp i Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen för ett glas bubbel eller en drink och inte minst för att uppleva den enastående utsikten. Efter en god natts sömn njuter du av den härliga frukostbuffén med både småvarmt och våfflor. I paketet ingår även en parkeringsplats för dig som kommer med bil. Det är kanske till och med så att era bästa vänner ska få följa med och njuta?!

I paketet ingår:

  • En övernattning i delat Premium Room 
  • Trerätters middag i Nilssons Restaurang & Bar
  • En drink eller ett glas bubbel i Skybaren
  • Frukostbuffé
  • En parkeringsplats per rum
  • Tillträde till inne- och utegym, samt bastu

Pris från 1040:- per person i delat Premium Room

BOKA ditt paket på +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till reservation@malmoarenahotel.com och uppge ”Sommarpaket med guldkant”. Gäller den 27/6-14/8 och ett begränsat antal rum. Observera att paketet är avbokningsbart fram till kl 16:00 dagen innan ankomst.

Upptäck Malmö och Skåne och upplev det som är precis utanför dörren. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer. Det finns t ex en massa roligt att hitta på både i och utanför Malmö, som du kan se här… För golfare har vi mer än 60 golfbanor i Skåne och många av dessa inom en kort bilfärd från hotellet. För livsnjutare är det lätt att komma ut och upptäcka det Goda livet på landet med gårdsbutiker, caféer och restauranger på Söderslätt och Sydkusten. Och för köpsugna finns Emporia shoppingcenter strax över gatan. Hyllie station ligger 300 meter bort och det tar bara 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn med tåg – väldigt enkelt och smidigt.

För dig som är bilburen ingår det en p-plats per rum. Stanna till framför hotellet, gå in till receptionisten som ger dig info om var du ska sätta bilen. Säg till om du har el-bil, så får du i mån av plats tillgång till laddstolpe i Malmö Arena Tower garaget.