Bo hos oss i sommar, 20% rabatt på alla rumstyper

Vårt hotell har fullt av personliga rum och vi är säkra på att du hittar ett som matchar dig. Boka här på momangen, så får du 20% rabatt hela sommaren. Den härliga frukostbuffén ingår med både småvarmt och våfflor. Välkommen!

Boka med kampanjkod WEBDEAL här>
Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum.
Bokningsperiod: 11 maj-29 augusti, boendeperiod: 10 juni-31 augusti. Bokas senast 48 timmar innan ankomst.
Avbokningsbart till och med kl 16:00 på ankomstdagen. Du betalar när du checkar in. 

Om du inte redan är medlem i Best Western Rewards kan du bli det HÄR – det är enkelt och kostar ingenting.

På hotellet finns både Nilssons Restaurang & Bar på entréplan och Malmös största skybar på 16:e våningen. Här finns även gym ute och inne, samt en liten relaxavdelning med dusch och bastu.

Med Malmö Arena Hotel som bas, kan du lätt skapa din egen minisemester. Upptäck Malmö, Skåne, Köpenhamn och upplev det som är precis utanför dörren. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer. Det finns t ex en massa roligt att hitta på för hela familjen både i och utanför Malmö året om. För golfare har vi mer än 60 golfbanor i Skåne och många av dessa inom en kort bilfärd från hotellet. För livsnjutare är det lätt att komma ut och upptäcka det Goda livet på landet med gårdsbutiker, caféer och restauranger i sydvästra delen av Skåne. Hyllie station ligger 300 meter bort och det tar bara 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn med tåg  – väldigt enkelt och smidigt. Välkommen på en upplevelserik hemester!

För dig som är bilburen finns det egna p-platser i hotellets garage, samt gott om parkeringsmöjligheter i närområdet. Hela anläggningen har fritt wi-fi.

Kom ut och njut på landet, och stötta det lokala: Goda livet på landet

Spännande besöksmål för barnfamiljer i Skåne, Barnens Skåne.

Vill du spela golf i Skåne? Här hittar du många golfbanor att välja bland…