Premium familjerum för endast 995 kronor under sportlovet

Titta hit alla sportlovsfirare i Sverige, som vill ha en lyxig hotellupplevelse för hela familjen till en rimlig kostnad! Under sportlovet kan du skapa din egen minisemester, med Malmö Arena Hotel som basen för er upptäcktsfärd. Upptäck Malmö, Köpenhamn och Skåne! Ja, här finns massor av roligt att hitta på och vi hjälper dig gärna. För södra Sveriges sportlovsfirare finns till exempel genrepet för Mello att gå på den 21/2, på vår egen arena och här finns också mycket annat spännande. Varmt välkomna alla kära föräldrar och kids!

Här hittar du Malmö Arena Hotels tips till barnfamiljer:
Evenemang på Malmö Arena: https://www.malmoarena.com/evenemang
Alla evenemang i Malmö: https://www.weekendmalmo.se/
Gratisaktiviteter för barn i Malmö: https://kulimalmo.se/
Charmiga gårdsbutiker, caféer och restauranger på landet i södra Skåne: https://www.godalivetpalandet.se/
Spännande besöksmål för barnfamiljer utanför Malmö: https://barnensskane.com/

Vare sig du kommer med cykel, bil, tåg eller buss är det enkelt och smidigt att ta sig hit. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station. Det tar 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn med tåg – väldigt enkelt och smidigt. För dig som är bilburen finns det egna p-platser i hotellets garage, samt gott om p-platser i närområdet. Regionens största köpcentrum Emporia hittar ni också 300 meter från hotellet, om andan faller på.

På hotellet finns det två restauranger att välja bland. Ni kan t ex välja att äta en god middag i Nilssons Restaurang & Bar den ena kvällen för att nästa njuta av en frasig pizza i Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen. På morgonen kommer det bästa: Frukost! Och det finns dessutom våfflor på frukostbufféen. Läs mer om Mat och dryck på hotellet här…
Utforska även vårt nya fantasieggande lekrum, inrett direkt från Funnys värld här hos oss! Här kan barnen rita, leka, läsa och pyssla. På gångavstånd från hotellet har ni också det nya badhuset Hylliebadet, där det i familjebadet bla finns varmpool, småbarnspool och vattenrutschkanor anpassade för små och stora.

Sportlovspris: Premium familjerum för max 4 familjemedlemmar, endast 995 kronor inklusive frukost

Gäller för vistelse: 2020-02-09 – 2020-03-02 och ett begränsat antal rum

Boka ditt paket på +46 40 642 04 00 eller skicka ett mail till info@malmoarenahotel.com och uppge ”Sportlovserbjudande”.