TAKIDA på Malmö Arena den 17 december 2021

I början av april återvände Takida med ”Goodbye”, ett första smakprov från kommande albumet ”Falling from fame” som landar i augusti. I december 2021 blir det en serie urladdningar under fyra stora arenakonserter i Sverige och Norge.

”Vi kan nu äntligen släppa realistiska turnédatum och det kan bli det största vi gjort i live-sammanhang. Det är även klart att det här blir de enda gigen för Takida 2021. Att vi ser fram emot detta är en underdrift, vi längtar ihjäl oss och det ska bli så jäkla kul att få uppleva publiken och scenen igen. Vi ses!” Robert Pettersson, Takida

Efter att 2019 firat 20 år som band med en utsåld turné återvänder nu Takida till de riktigt stora scenerna, till arenorna.
Fansen kan räkna med ny musik och såklart allt det bästa från ett av landets absolut största rockband. De fyra konserterna blir Takidas enda under 2021.

I vårt showpaket ingår:

  • Logi i delat dubbelrum
  • Parkering (1 bil / rum)
  • Stor frukostbuffé
  • Middag i restaurangen inklusive 1 glas dryck (vin, öl eller alkoholfritt) samt kaffe/te. Det serveras ”Hamburgare på Nilssons vis”, 180 grams högrevsburgare eller vegetarisk burgare med Emmentalerost, dijonnäs, trippel-lök & krispiga pommes frites
  • Showbiljett till konserten

Datum: 17 december 2021 kl 19.30

Pris: 1170 SEK/person i delat dubbelrum (2340 SEK för två personer i ett rum)

Boka: För bokning ring 040-6420400 eller maila till reservation@malmoarenahotel.com

Observera att biljettdelen i detta erbjudande är icke av- eller ombokningsbart (resterande av paketet återbetalas vid avbokning senast 7 dagar före arrangemanget).