WEEKEND- OCH LOVERBJUDANDE – 20% RABATT 

Vi ger dig en härlig semesterkänsla hos oss på helger och lov! Du får 20% på övernattningen och kan njuta av en lyxig hotellupplevelse och allt spännande att upptäcka i närheten för alla i familjen. Tänk på att detta erbjudande även gäller skollov.

Under loven kan du skapa er minisemester för hela familjen, med Malmö Arena Hotel som basen för er upptäcktsfärd. Upptäck Malmö, Köpenhamn, Skåne och upplev det som är precis utanför dörren. Det finns massor av roligt att hitta på för hela familjen. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station. Det tar 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn med tåg – väldigt enkelt och smidigt. Att det sedan är helt magiskt att se sina barn njuta av att bo på hotell gör det ännu bättre. När ni bor hos oss kan ni välja att äta en god middag i Nilssons Restaurang & Bar eller pizza i Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen. På morgonen kommer det bästa: Frukost! Och det finns dessutom våfflor på frukostbufféen. Alla blir nöjda och glada.

Det finns dessutom massor att hitta på för barnfamiljer utanför Malmö. Läs mer om spännande besöksmål i Skåne, Barnens Skåne.

Boka med kampanjkod WEBDEAL. Du som är medlem i Best Western Rewards får dessutom ännu mer rabatt när du loggar in och bokar.

Giltigt: Ett begränsat antal rum, helger och lov under 2020.

 

BOKA HÄR>

BLI MEDLEM >

Rabatten är tillgänglig alla helger och lov under 2019. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum per hotell.