Personalens sommartips i Malmö för två!

Unika utflyktsmål som passar perfekt i Sommar!

Vi vill ge dig den allra bästa upplevelsen av Malmö med omnejd och därför har vi samlat en hel lista med tips från oss som arbetar här. Helt enkelt din ”Bucket list Malmö”. De ligger inte i någon prio-ordning, allt är bra.

Om du vill hitta våra hotellerbjudanden klicka här…

1. Book a boat

Vem gillar inte att hänga en underbar dag i solen och umgås med familjen, vänner eller kollegorna? Ta med en picknick, något gott att dricka och hyr en av de miljövänliga elektriska båtarna i kanalen i Malmö. Ett perfekt sätt att uppleva Malmö tillsammans med familjen och vänner. Boka båt via länken nedan.
Ameli, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

2. Malmö Ven

Välkommen till Ven! Mitt ute i det blåa Öresund reser sig ön brant ur havet och bildar en grönskande platå med en vidunderlig utsikt mot de skånska och danska kusterna. En ö som är enkel att uppleva och lika enkel att förälska sig i. En perfekt dagsutflykt för stora och små.
Jonas, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

3. Minigolf på Ribban

Minigolfbanan hittar du ett stenkast från Ribersborgsstrand med 15-hålsbana av konstgräs för alla, stora som små! Banan är uppbyggd av naturliga hinder som sandbunkrar och porlande vatten, inbäddat med rabatter och mysig belysning. 
Petra, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

4. Fiskehoddorna 

Om du besöker Malmö Museer och det är dags för lunch kan du få en fantastisk matupplevelse precis intill. Gå ner till Fiskehoddorna och njut av exempelvis färskfångad rödspätta, Fish & Chips eller annat gott från havet. Missa inte detta!
Petra, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

5. Slottsträdgårdens kafé

Slottsträdgårdens kafé är jättemysigt med både god mat och god fika i charmig miljö. Vissa kvällar har de även underhållning. Kaféet ligger mitt i centrala Malmö och det är enkelt att både ta buss, tåg eller att cykla dit. Passa även på att gå en runda i den vackra Slottsparken.
Nina, Malmö Arena Hotel
Läs mer här…

6. Bokskogen i Torup

Upplev Mamöbornas ”egen” skog, bara en kort resa bort. Åk dit och uppleva historia, kultur och rekreation på en och samma gång. Här finns dessutom en av Skånes bästa golfbanor, Bokskogens GK.
Karin, Malmö Arena

Läs mer här…

7. BISe

Restaurang, vinbar och cocktailbar – alla under ett tak!  BISe [biz] är förkortningen av Bisous, kindpuss på franska. Precis så hoppas vi att det ska kännas – intimt, familjärt och internationellt.

Ameli, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

8. Vandra i Kalkbrottet

Kom med på en guidad tur och lär dig om kalkbrottets historia, geologi, djurliv och natur. Spännande för hela familjen. Kom ihåg att boka biljett. Av säkerhetsskäl är det inte möjligt att besöka kalkbrottet utan guide. Kostnaden per person är inte hög.
Camilla, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

9. Osteria Qui i Slottsstaden

När du är ute på upptäcktsfärd i Malmö och ska välja var du ska äta lunch. Ta siktet på Osteria Qui i Slottstaden och njut av fantastisk italiensk mat.
Ameli, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

10. Malmö Saluhall

Besök ett himmelrike för matälskare! Malmö Saluhall är en självklar destination för dig som älskar bra råvaror och god mat. För det blandade, brokiga, kreativa och roliga Malmö. För gamla och unga, stora och små. En saluhall för alla!
Ameli, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

11. Boulebar Drottningtorget

Supermysig uteservering och utespel. Lunch, brunch, middag, bubbel & boule, bara att välja.
Maria, Malmö Arena

Läs mer här…

12. Ribban

Upplev Malmöbornas oas vid stranden ”Ribban”, eller som den egentligen heter, Ribersborgsstranden. Förutom simning och solbad finns det en fantastisk strandpromenad med mysiga kiosker och uteserveringar. Där finns också ett Naturum, ett kallbadhus för att bada i havet, en helt ny minigolfbana samt ett utomhusgym, hinderbana med mera. Ta cykeln dit och njut, det tar bara 20 minuter att cykla från Malmö Arena Hotel.
Petra, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

13. Emporia – Shopping Center

Med sin internationella atmosfär, omfattande utbud av butiker och personliga service, är Emporia shopping center ett av Skandinaviens främsta köpcentrum. På totalt 70 000 kvm av shopping, mat, kultur och underhållning erbjuder Emporia sina besökare en unik, modern shoppingupplevelse i en exceptionell arkitektonisk miljö. Emporia har drygt 160 butiker, restauranger och kaféer.
Camilla, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

14. Malmö Stad

För mer tips och inspiration om vad som händer i Malmö just nu, gå in på länkarna nedan.
Ameli, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…
Läs mer här…
Läs mer här…

15. Folkets Park – Skateboard

I Folkets Park finns två skateramper som är öppna dygnet runt, året runt och till för alla som vill åka skateboard. De två skateboard ramperna ligger i närheten av entrén längs Norra Parkgatan, som en del av Vänskapstorget. Det finns det två stycken ramper, en lite större och en lite mindre, som är öppna för alla som vill åka skateboard.
Dennis, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

16. Västra Hamnen

Helt kort: Bada, fika, ta ett glas vin. Njut av platsen, arkitekturen, utsikten och folklivet.
Kadi, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

17. Malmö Festivalen

Varje år ställer Malmö till med en folkfest. En gigantisk hemmafest under 9-16 aug på Malmös gator och torg. Under dessa dagar fylls staden av förväntningar, mat, aktiviteter, fantastiska artister och framför allt en massa härliga människor!
Alice, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

18. LEAP vindtunnel

Skydiving är en rolig och pirrig upplevelse där du svävar fritt i en vindtunnel. Två minuter i tunneln motsvarar tre fallskärmshopp från 4000 meters höjd! Samma känsla som ett fallskärmshopp med andra ord, men betydligt närmre mark. Passar från 3 år och uppåt!
Linda, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…
Boka vårt Vindtunnelpaket här…

19. Bermuda Deck Shuffel

Deck Shuffle. Ett klassiskt och elegant spel som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Det är lyxiga drinkar, det är skratt, det är livet från sin bästa sida. På Bermuda Deck Shuffle Club på Djäknegatan 21 kan du förvänta dig precis samma sak – ditt nya gamla favoritspel, riktigt god mat och svalkande dryck. Välkommen till Bermuda. 
David, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

20. Disgusting Food Museum

Du får garanterat matminnen för livet, minnen som du kanske inte hade tänkt dig. Muséet ligger mitt i centrala Malmö.
Ingrid, Malmö Arena Hotel

Läs mer här…

Fler tips!

sv_SE

SUMMER DEAL!

Vi firar vår nya hemsida med ett extra bra sommarerbjudande till dig:
799 kr för standardrum och 1499 kr för familjerum (2 vuxna + 2 barn).
Kom och upplev en sommar hos oss i Malmö!

Boendeperiod 21 juni – 31 augusti. Erbjudandet kan bokas 25 april – 16 juni. Begränsat antal rum.