Konferens

En kvinna med ett välkomnande leende i svart kavaj till en konferens framför en samling läckra citronmarängbakelser.

allt under ett tak

Unika konferenser i Malmö

Malmö Arena Hotel ligger på bästa läge i Malmö, nämligen i Hyllie, navet i Öresundsregionen. Hit tar du dig väldigt enkelt och smidigt, vare sig du kommer hela vägen med flyg, tåg, buss, bil eller cykel. Vårt hotell har flexibla, ljusa och moderna möteslokaler, med god akustik och komfortabel inredning. Dessutom har vi en unik service och underbar mat. Vi kan också stoltsera med en fika i världsklass av vår egen konditor om ni önskar att det ingår i konferensen. Tack vare direktanknytningen till Malmö Arena, kan vi ordna konferenser och möten från allt mellan 2 till 12.000 deltagare i den största lokalen!

Boka konferens genom att kontakta oss på meeting@malmoarenahotel.com eller ring: +46 40 642 04 70

300 meter till
hyllie station

0 meter till
malmö arena

50 meter till malmömässan

12 MINUTER TILL
KASTRUP

3 MINUTER TILL
MALMÖ CENTRUM

Våra lokaler

Terrassen

Greenroom 1, 2 & 3

Privaten

Boulevarden 1 & 2

Boulevarden 3

Boulevarden 4

Boulevarden 5

Vattenparken

Skybar 1

Skybar 2

Arenarummet

Palissad

För stora och små möten

Plats för alla sällskap

På Malmö Arena Hotel strävar vi efter att göra din konferens så enkel, smidig och avslappnande som möjligt, oavsett storleken på ditt möte. Vårt mål är att du ska känna dig som hemma, med tillgång till personlig service och anpassade lösningar som möter dina behov. Vi erbjuder konferensanläggningar med en välkomnande atmosfär där varje detalj är omsorgsfullt planerad för att garantera en produktiv och njutbar upplevelse.

Med vårt strategiska läge i Malmö har du även enkel tillgång till stadens aktiviteter och sevärdheter, vilket berikar din vistelse samt erbjuder deltagarna en unik chans att uppleva lokal kultur mer. Låt oss vara din partner i att skapa en minnesvärd och framgångsrik konferens.

Två olika konferenslokaler. En mindre med träbord och lila stolar. En större med dukade långbord och en scen med belysning.

KONFERENSFIKA i världsklass

Handformade maränger, päronbiskvier med pistageströssel, Key lime paj, kokos-mango-pannacotta, chokladtryffelkakor, prinsessbakelser, minisemlor, chokladbollar, knäckebröd och massor av annat oemotståndligt gott. Vattnas det i munnen på dig? Då är du inte ensam.

De här många olika godsakerna kan vänta på dig, när du tar paus under er konferens. Allt är vår konditor Liselotts egna skapelser och allt är bakat från grunden, med råvaror av högsta kvalitet.

Konferens med upplevelser

På Malmö Arena Hotel kan din konferens förvandlas till en minnesvärd upplevelse med en rad aktiviteter som stärker sammanhållningen och inspirerar ditt team. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda teambuilding-aktiviteter, exklusiva dryckesprovningar eller varför inte en fartfylld hockeymatch på Malmö Arena!

Oavsett om ni vill bygga laganda, utforska staden eller njuta av kulinariska upplevelser så hjälper vi till att skapa de perfekta förutsättningarna för en givande och inspirerande konferens.

Konferens upplevelser på Malmö Arena Hotel

ÖVernattning, mingel eller andra specifika önskemål?

Vi hjälper dig med alla dina event och möten, små som stora. Vill du t ex diskutera om bästa möjliga upplägg för en kick-off, en utbildning, ett styrelsemöte, en after work, en nätverksträff, maten eller något annat viktigt, finns vi här för dig. Välkommen att kontakta oss, så hjälper vårt professionella mötesteam dig med att göra ditt event till en succé!

Fyll i kontaktformuläret eller ring: +46 40 642 04 70

Aktuella konferenserbjudanden

Vill du prenumerera på våra nyhetsbrev?

Håll dig uppdaterad om vad som händer här på hotellet. Starta en prenumeration på våra nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress här kommer du att bli registrerad som prenumerant*. Nyhetsbreven kommer att landa i din mailbox cirka 7-10 gånger per år.

*Du kan enkelt avregistrera dig med en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Professionell personlig service i alla lägen

På Malmö Arena Hotel lägger vi stor vikt vid personlig service för att försäkra att du får en så lyckad konferens som möjligt. Vårt engagerade team är tillgängligt från början till slut för att möta dina specifika behov och förväntningar, allt för att underlätta för dig. Vi skräddarsyr våra tjänster till varje aspekt av din konferens, inklusive anpassning av konferenslokaler, teknisk assistans och bokning av förstklassig catering, allt för en minnesvärd och givande upplevelse.

Vårt mål är att avlasta dig från praktiska detaljer så att du kan fokusera helt på innehållet i ditt möte och dina gäster. Vi är här för att hjälpa till med allt som kan göra ditt evenemang både produktivt och lärorikt.

Upplev det bästa av sydvästra Skåne

Under din konferens i Malmö öppnas dörren till en värld av kulturella och historiska upptäckter i staden. Ta en avstickare till Malmöhus Slott, stadens imponerande renässansslott som bjuder på rik historia och vackra trädgårdar. 

För en dos av modern kultur, missa inte Möllevångstorget, känt för sin livliga marknad och mångfald av internationella matställen. Dessutom erbjuder Ribersborgsstranden, även kallad ”Ribban” av lokalbefolkningen, en skön avkoppling med dess långa sandstränder bara en kort promenad från stadens centrum. Att utforska Malmö ger en unik chans att väva samman affärer med nöje och uppleva det bästa av vad staden har att erbjuda.

Övernattning, mingel eller andra specifika önskemål?

Vi hjälper dig med alla dina event och möten, små som stora. Vill du t ex diskutera förslag om bästa möjliga upplägg för en kick-off, en utbildning, ett styrelsemöte, en after work, en nätverksträff, maten, våra rum för övernattning på vårt hotell eller något annat viktigt, så har vi erfarenhet och finns här för dig.

Vi hjälper till med all planering och koordinering, så att du kan fokusera på innehållet i din konferens och dina gäster. Välkommen att kontakta oss, så hjälper vårt professionella mötesteam dig med att göra ditt event till en succé!

sv_SE

Web deal 20%!

Just nu får du 20% rabatt på alla rumstyper inklusive frukost när du bokar ditt rum via vår hemsida.

Kom och upplev en sommar hos oss i Malmö!

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum. Hotellrummet är avbokningsbart t.o.m. kl 16:00 på ankomstdagen. Du betalar när du checkar in.