Hotellrum

CHECKA IN

CHECKA UT

ANTAL RUM/GÄSTER

Välj

Antal rum:

Rum 1

Vuxna

Barn

KUNDNR/PROMOKOD

Ange kod

Ange ett kundnummer eller en promokod

KUNDNUMMER

PROMO KOD

Bo hos oss

Plats för alla tillfällen

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt event- och affärshotell på bästa läge i Malmö Hyllie. Vi är en del av den världsomspännande hotellkedjan Best Western. Hos oss kan du övernatta i ett av våra 395 rum, där du kan välja mellan allt från economy, standard till premium och svit. Alltid till rimligt pris med frukostbuffé och wi-fi inkluderat.

Vi vill att din vistelse ska vara enkel, smidig och avslappnande.  Med vår service på plats kan du njuta av din hotellupplevelse fullt ut. Allt för att du ska känna dig som hemma.

395 rum till
rimliga priser

16 våningar med utsikt över hela Malmö

85 meter över
sundet

12 minuter till
Kastrup

3 minuter till
Malmö Centrum

Boka hotellrum idag

Vi har rum för alla

Vare sig du reser för affärer eller nöje, har Malmö Arena Hotel det perfekta rummet för dig. Våra 395 välutrustade rum erbjuder allt från ekonomialternativ till lyxiga sviter. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du förvänta dig en bekväm och avkopplande vistelse till rimliga priser. Varje rum är omsorgsfullt designat för att säkerställa din komfort och njutning under din tid hos oss.

Suite

Premium Room Family

Premium Room Twin

Premium Room King

Business Room

Family Room

Superior Room

Standard Room

Economy Room

Malmö Arena hotel hemmalagad frukostbuffé

Vår goda hotellfrukost

Det viktigaste och lyxigaste med en hotellvistelse säger många är att stiga upp på morgonen och gå ner till den framdukade, goda frukosten. Vi håller med.

Hos oss får du just det, en mångfacetterad frukostbuffé med allt från pannkakor, till småvarmt och hembakat knäckebröd, vilket säkerställer en perfekt start på dagen för alla våra gäster. Oavsett om du föredrar frukost i sängen eller en avslappnad atmosfär i vår restaurang, kommer vår frukostbuffé att tillfredsställa även de mest krävande smaklökarna.

Så mycket mer än bara ett hotell

På Malmö Arena Hotel strävar vi efter att erbjuda mer än bara en plats att övernatta. Med bekvämligheter som vårt välutrustade gym, avkopplande bastu och lekrum för de små, finns det alltid något att upptäcka och njuta av under din vistelse hos oss. Dessutom ligger vi bara en kort tågresa från Köpenhamn, vilket gör oss till den perfekta basen för att utforska både Danmark som Malmö och dess omgivningar.

Kombinera din vistelse hos oss

sv_SE

SUMMER DEAL!

Vi firar vår nya hemsida med ett extra bra sommarerbjudande till dig:
799 kr för standardrum och 1499 kr för familjerum (2 vuxna + 2 barn).
Kom och upplev en sommar hos oss i Malmö!

Boendeperiod 21 juni – 31 augusti. Erbjudandet kan bokas 25 april – 16 juni. Begränsat antal rum.