Karriär

Bli en del av vår familj

En värld av unika upplevelser!

Vill du vara en del av Malmö Arena Hotel och bidra till att leverera en förstklassig service till våra gäster? Har du service ut i fingerspetsarna och brinner för att överträffa gästens förväntningar? Då ska du bli en av oss!

Som medarbetare blir du en del av vår spännande värld av unika upplevelser. Vi är en verksamhet som är i ständig rörelse med allt från stora internationella evenemang och konferenser, till övernattande gäster från hela världen, besökare som njuter av god mat och inte minst av Malmös största skybar med enastående utsikt.

Vi har marknadsmässiga villkor och erbjuder en rad olika förmåner som du kan ta del av. 

Välkommen till en spännande och hållbar arbetsmiljö tillsammans med fantastiska kollegor! 

Glädje & Engagemang

Kul att gå till jobbet

Vi är ett sammansvetsat team av många olika slags yrkesroller här i huset. I vår senaste medarbetarundersökning hade vi bland annat en sak gemensamt, att vi tyckte det var kul att komma till jobbet. Det är vi väldigt stolta över! Med glädje och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge bästa service till alla gäster året om.

Vi vet alla att hälsa kommer inifrån. När du mår bra presterar du bra. Förutom kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra trygghetslösningar ger vi dig också möjlighet att förkovra dig på fler sätt. När du arbetar här kan du till exempel njuta av en hotellvistelse på vårt hotell samt på andra Best Western-hotell med personalrabatt.

FAMILJÄRT

Vi har laganda, vi möter varandra med respekt, vi har ett prestigelöst samarbete och att vi känner gemenskap och arbetsglädje.

ENGAGERAT

Vi är ambitiösa, har hög servicenivå, vi tänker och arbetar flexibelt, vi är lösningsorienterade och levererar över förväntan, vi utvecklas i rätt riktning för stabil lönsamhet.

KOMMUNIKATIVT

Vi ger och tar feedback, vi har tydliga policys och rutiner och följer dessa, vi vet våra mandat och lever upp till dessa, vi är informativa.

FAIR PLAY

Vi är ärliga mot varandra, vi har rent spel, vi arbetar och agerar hållbart, vi följer regler och avtal, vi tar avstånd från mobbning, kränkningar och trakasserier.

Vilka är vi?

Om Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt eventhotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter våra gäster av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren.

Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel och ett av Nordens mest dynamiska evenemangsområden. Tack vare vår unika position som regionens ledande mötesplats kan vi erbjuda unika upplevelser till våra gäster och en varierande vardag för oss som jobbar här. Med tydliga policys och rutiner är det här samtidigt en trygg och säker arbetsplats.

Din hållbara arbetsplats

När du arbetar hos oss är det enkelt att leva hållbart. Hyllie station ligger endast 300 meter bort och hit kan du lätt pendla med kollektivtrafik från de flesta platserna i regionen, även från Köpenhamn som endast är 25 minuter bort. På din arbetsplats är vi miljöcertifierade enligt kriterier för ISO14001 genom Svensk Certifiering och fokuserar bland annat på att minska matsvinnet och använda hållbara råvaror, samt förbrukning av vatten och el. Vi jobbar även för att stärka det lokala samhället genom olika samarbeten.

Lediga tjänster

Bli en del av vårt team!

Ta chansen att arbeta med ett härligt team på en arbetsplats där ingen dag är den andra lik! Nedan finner du våra lediga tjänster, och klickar du dig in på respektive tjänst hittar du information där om vad tjänsten innebär. I Arena-familjen ingår även Malmö Arena och även deras lediga tjänster ser du här!

Hittar du inte någon intressant tjänst kan du alltid registrera en intresseanmälan så vet vi att du är taggad på att bli en av oss! Du kan också lägga in en prenumeration på Lediga jobb så missar du aldrig något som vi lägger ut! Vi hörs!

sv_SE

SUMMER DEAL!

Vi firar vår nya hemsida med ett extra bra sommarerbjudande till dig:
799 kr för standardrum och 1499 kr för familjerum (2 vuxna + 2 barn).
Kom och upplev en sommar hos oss i Malmö!

Boendeperiod 21 juni – 31 augusti. Erbjudandet kan bokas 25 april – 16 juni. Begränsat antal rum.