MALMÖ ARENA HOTEL

Vi finns för din skull

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt event- och affärshotell, som erbjuder 395 rum till rimliga priser. Våra femton konferenslokaler finns i direkt anknytning till Malmö Arena. Vi är en del av den globala hotellkedjan Best Western, med ett brett utbud av tusentals hotell världen över.

 

I entréplan finns vår restaurang Nilssons Restaurang & Bar. Här står de nordiska och lokala råvarorna i fokus. Skybar @ Malmö Arena Hotel finns på våning 16 och 85 meter över havet. Från vår skybar har ni en unik utsikt över Öresundsbron och Malmö. Skybarens panoramafönster ger en utsikt i alla väderstreck.

För hotellgäster finns ett modernt gym, bastu och dessutom ett kreativt lekrum, Funnys Äventyr, för de små. Vi har professionella konferenslokaler varav den största, Terrassen, kan ta emot upp till 360 gäster för möten, mingel och middagar!

 

Best Western Rewards är ett av hotellvärldens ledande lojalitetsprogram. Tjäna in poäng på ert boende för att spendera dem på en mängd olika erbjudanden och tjänster som hyrbil och frinätter.

HITTA HIT

Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö

TELEFON & FAX

+46 40 642 04 00,
+46 40 697 17 07

E-POST

info@malmoarenahotel.com

KONTANTFRITT HOTELL & RESTAURANG

GRATIS WI-FI

RESTAURANG & SKYBAR

CYKLAR ATT HYRA

UTFORSKA NÄROMRÅDET

Hyllie

Best Western Malmö Arena Hotel ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel. Dessutom ett av Sveriges och Nordens mest expansiva och dynamiska mötes- och evenemangsområden. Här blir du en del av den internationella stämningen och kan gå på upptäcktsfärd i de nya spännande kvarteren. Rakt över gatan från hotellet hittar du ett av regionens största köpcentrum vid namn Emporia med 150 olika butiker, caféer och restauranger. Dessutom har detta köpcentrum en stor park på taket som definitivt är värd ett besök.

 

Malmö Arena Hotel ligger i direkt anknytning till Malmö Arena. I det direkta närområdet finns Malmömässan och det välbesökta shoppingcentret Emporia.

 

Dessutom kan ni även besöka äventyrsbadet Hylliebadet och till exempel nya Hyllievångsparken. Stadsdelen Hyllie är under stark tillväxt med företag som etablerar sig samtidigt som det byggs nya bostäder.

HITTA HIT

Bästa läget i Malmö

Malmö Arena Hotel är belägen 300 meter från Malmö Hyllie Station, varifrån ni når centrala Malmö på 3 minuter. Närheten till flygplatsen gör att många gäster använder oss som ett flygplatshotell. Det tar 12 min med tåg till Copenhagen Airport och 25 minuter till Köpenhamns centralstation. Malmö Airport – Sturup ligger 30 minuter bort med bil.

 

Hyllie är placerat mitt emellan Inre- och Yttre Ringvägen vilket gör att ni enkelt tar er hit med bil. För våra bilburna gäster kan vi erbjuda garageplats i mån av plats vid incheckning på hotellet, till en extra kostnad. Det finns även laddstationer för elbilar. Dessutom gott om parkeringsplatser i det direkta närområdet.

BUSSGRUPPER

Rätt hotell för grupper

Sedan hotellet grundades har vi med glädje sett hur många grupper valt att komma till Malmö Arena Hotel. Människor i alla åldrar från hela världen. På sitt livs rundresa eller på besök i Malmö för något spännande sportevenemang.

 

Vi har kunskapen att effektivt organisera och ta emot större sällskap på ett tryggt sätt och vårt geografiska läge gör det enkelt och smidigt att upptäcka både Malmö, Skåne och Köpenhamn. Det är också smidigt att stanna till med bussen direkt utanför ingången för av- och påstigning, samt att det finns en rymlig bussparkering för längre vistelse.

 

Förutom läget och det praktiska, har vi eleganta rum med sköna sängar, god frukost, god mat och en Skybar med enastående utsikt. Vi har helt enkelt en väldigt bra service och många researrangörer väljer oss om och om igen, för de vet att vi tar väl hand om deras gäster.

 

Kom med på en rundvisning och se filmen här med Malmö Arena Hotels General Manager, Account Manager och Restaurant Manager, där de alla hälsar dig välkommen till oss…

 

För mer information kontakta: reservation@malmoarenahotel.com

MER OM HOTELLET

Så mycket mer än bara ett hotell

Vi vill att din vistelse ska vara enkel, smidig och avslappnande. Med vår service på plats kan du njuta av din hotellupplevelse fullt ut. Allt för att du ska känna dig som hemma.

NJUT AV UTSIKTEN

Skybar @ Malmö Arena Hotel

Skybaren finns på våning 16, belägen 85 meter över havet. Stora panoramafönster ger en fantastisk utsikt över Öresundsbron och Malmö.

MER OM SKYBAREN >

FÖR DIN HÄLSA

Träning och bastu

Vårt gym och vår bastuavdelning är belägen på andra våningen och alla gäster har fritt inträde till dessa. I närområdet finns det också bra motionsspår, parker, samt det moderna Hylliebadet.

MED BIL TILL OSS

Parkering

För våra bilburna gäster kan vi erbjuda garage eller parkering till en extra kostnad, i mån av plats vid incheckning på hotellet. Laddstationer för elbilar finns också. Dessutom gott om p-platser i närområdet.

EN PLATS FÖR DE SMÅ

Lekrummet

Utforska vårt fantasieggande lekrum, inrett direkt från Funnys värld hos oss! Här kan barnen rita, leka, läsa och pyssla.

MER OM FUNNYS ÄVENTYR >