Företagsavtal

Malmö arena hotel

FÖRETAGSavtal

Har ditt företag behov av hotellövernattningar, konferenser och evenemang?

Malmö Arena Hotel erbjuder fördelaktiga företagsavtal där du får ta del av kampanjer och erbjudanden, skräddarsydda lösningar och möjlighet till förmånliga priser.

Dessutom tillhör vi hotellkedjan Best Western och kan förutom lokala avtal, även erbjuda nordiska och globala hotellavtal utifrån vad som passar ditt företag bäst.

Välkommen att kontakta Sales Manager Ingrid Olsson, ingrid.olsson@malmoarenahotel.com, för en diskussion kring det avtalsalternativ som passar era behov bäst.

Rabatter & förmåner

Varför företagsavtal?

  • Skräddarsydda lösningar för dina behov
  • Rabatt på hotellövernattningar på Malmö Arena Hotel
  • Enkel onlinebokning till alla medarbetare
  • Rabatt på alla skandinaviska Best Western-hotell
  • Möjlighet till rabatt på hotell i hela världen
  • Ta del av kampanjer och erbjudanden
  • Status Match – med andra lojalitetsprogram
  • Vi tillhör den globala hotellkedjan Best Western, med tusentals hotell världen över


Läs mer om våra fördelaktiga företagsavtal inom BWH Hotels

Kontakta oss

Välkommen att kontakta Sales Manager Ingrid Olsson, ingrid.olsson@malmoarenahotel.com, för att hitta den mest förmånliga lösningen för er.

Du får också gärna kontakta oss genom att fylla i formuläret.

Best Western Status Match
Vi matchar din medlemsnivå i annat hotellprogram. Med vårt Status Match-program ger vi dig samma medlemsnivå hos oss som du har hos en av våra konkurrenter, eller hos någon av OTA:erna (Booking, Expedia, etc.). Du tjänar poäng och får förmåner på denna nivå redan från första övernattningen hos oss.

Best Western Rewards
Det finns massor av fördelar med ett medlemskap i Best Western Rewards och med vårt Best Business Advantage-program får alla dina medarbetare automatiskt möjlighet att nyttja de förmåner som vi har i vårt lojalitetsprogram. Best Western Rewards är ett av hotellvärldens ledande lojalitetsprogram.

sv_SE