KONTAKTA OSS

Front Desk

GENERAL INFORMATION

Linda Persson

CEO

Jessica Warnerbring

FRONT OFFICE MANAGER

Ingrid Olsson

SALES MANAGER

Petra Johannesson

CONFERENCE MANAGER

Ameli Rosenqvist Green

MARKETING MANAGER

KONTAKTUPPGIFTER

Boka hotellrum

Boka hotellrum genom att kontakta oss på reservation@malmoarenahotel.com eller ring 040-642 04 00.

KONTAKTUPPGIFTER

Boka konferens

Boka konferens genom att kontakta oss på meeting@malmoarenahotel.com eller ring 040-642 04 70.

KONTAKTUPPGIFTER

Boka bord

Boka bord på våra restauranger kontakta nilssons@malmoarenahotel.com eller ring 040-602 04 30.

HITTA HIT

Bästa läget i Malmö

Malmö Arena Hotel är belägen 300 meter från Malmö Hyllie Station, varifrån ni når centrala Malmö på 3 minuter. Närheten till flygplatsen gör att många gäster använder oss som ett flygplatshotell. Det tar 12 min med tåg till Copenhagen Airport och 25 minuter till Köpenhamns centralstation. Malmö Airport – Sturup ligger 30 minuter bort med bil.

 

Hyllie är placerat mitt emellan Inre- och Yttre Ringvägen vilket gör att du enkelt även tar dig hit med bil. För våra bilburna gäster kan vi erbjuda garage eller parkering, i eller i närheten av hotellet från 225 kronor/natt i mån av plats vid incheckning på hotellet. I vårt garage i Malmö Arena Tower finns även laddstationer för elbilsladdning. Dessutom gott om parkeringsplatser i det direkta närområdet.

VI VÄRNAR OM DIN INTEGRITET

Kontakt integritetspolicy

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om integritetspolicyn, behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag. Kontakta oss >

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns här >

SERVICE

Så mycket mer än bara ett hotell

Vi vill att din vistelse ska vara enkel, smidig och avslappnande. Med vår service på plats kan du njuta av din hotellupplevelse fullt ut. Allt för att du ska känna dig som hemma.

NJUT AV UTSIKTEN

Skybar

Skybaren finns på våning 16, belägen 85 meter över havet. Stora panoramafönster ger en fantastisk utsikt i alla väderstreck.

MER OM SKYBAREN >

NÄR DU HAR TID ÖVER

Träning och bastu

Vårt gym och vår bastuavdelning är belägen på andra våningen och alla gäster har fritt inträde till dessa. I närområdet finns det också bra motionsspår, parker, samt det moderna Hylliebadet.

TA BILEN TILL OSS

Parkering

För våra bilburna gäster kan vi erbjuda garageplats i mån av plats vid incheckning på hotellet till en extra kostnad. Det finns även laddstationer för elbilar.

EN PLATS FÖR DE SMÅ

Lekrummet

Utforska vårt fantasieggande lekrum, inrett direkt från Funnys värld hos oss! Här kan barnen rita, leka, läsa och pyssla. Läs mer om Funnys Äventyr här…

MER OM FUNNYS ÄVENTYR >