Greenroom 1, 2 & 3

Boka din nästa konferens i vårt Greenroom på Malmö Arena Hotel

Grupprum för andrum och fokus

Välkommen till Malmö Arena Hotels nya uteterrass Hyllan! Här samsas tre fina orangerier Greenroom 1, 2 och 3. Dessa kan du boka som grupprum när tanken behöver lite mer luft och kreativitet. Eller varför inte umgås på hela Hyllan på årets fest eller mingel? Slå dig ner och lyssna, reflektera och fokusera med din kollegor i våra orangerier.

I två av tre orangerier är det fast sittning för upp till 14 personer. I varje orangeri finns det Wifi, el och värme. Hyllan ligger i direkt anknytning till vår konferenslounge och konferensservice.

Kontakta oss, så hjälper vi dig att välja bästa rummet för er grupp. Vi berättar också gärna mer om möjligheterna med uteterassen för både fest, middag och mingel.

Finns i lokalen

Kan tillhandahållas

I anslutning till lokal

Fler konferenslokaler

Övernattning, mingel eller andra specifika önskemål?

Vi hjälper dig med alla dina event och möten, små som stora. Vill du t ex diskutera om bästa möjliga upplägg för en kick-off, en utbildning, ett styrelsemöte, en after work, en nätverksträff, maten eller något annat viktigt, finns vi här för dig. Välkommen att kontakta oss, så hjälper vårt professionella mötesteam dig med att göra ditt event till en succé!

Fyll i kontaktformuläret eller ring: +46 40 642 04 70

sv_SE

SUMMER DEAL!

Vi firar vår nya hemsida med ett extra bra sommarerbjudande till dig:
799 kr för standardrum och 1499 kr för familjerum (2 vuxna + 2 barn).
Kom och upplev en sommar hos oss i Malmö!

Boendeperiod 21 juni – 31 augusti. Erbjudandet kan bokas 25 april – 16 juni. Begränsat antal rum.