Upptäck Malmö

I Malmö, Sveriges tredje största stad, får du uppleva kultur, spännande mat, innovativ arkitektur och en livlig och social atmosfär. Upplev den kulinariska andan i staden med flest pubar och restauranger per invånare i Sverige. Närheten till Köpenhamn och kontinenten präglar allt från stadens kulinariska scen till det kulturella utbudet.

Här kan du äta en utsökt falafel för bara några tior till lunch, för att på kvällen avnjuta en sjurätters Michelinmeny av världsklass. Det ena lika trevligt som det andra, och kombinationen blir en perfekt representation av den mångfald som utgör stadens nerv.

Kulturlivet i Malmö präglas av nyfikenhet och mångfald, och staden bubblar av kreativitet. Här finns en rad intressanta större museer, men också ett stort utbud av mindre konstgallerier som håller mycket hög klass.

Läget alldeles vid havet, med en lång sandstrand som ligger nästan mitt i staden, gör Malmö till en härlig sommarstad. Känd som “Parkernas stad”, är Malmö med sina många grönskande parker perfekt för sommarens picknickar och kubbspel, och flera festivaler av hög internationell standard arrangeras här varje år.

Den som är shoppingsugen kommer inte att bli besviken i Malmö. Vare sig man väljer att strosa längs shoppingstråken i centrala Malmö, eller beger sig ut till det enorma köpcentret Emporia strax utanför staden, så är utbudet stort och varierande.

Läs mer på: www.visitskane.com och på www.visitmalmo.se.

Här kommer en del Malmö-inspirationsfilmer:

Upptäck Malmö från kanalen

4 barnvänliga aktiviteter i Malmö

Blå Hoddan i Malmö

3 naturnära aktiviteter i Malmö

Välkommen till Malmö

Fler tips!

sv_SE

SUMMER DEAL!

Vi firar vår nya hemsida med ett extra bra sommarerbjudande till dig:
799 kr för standardrum och 1499 kr för familjerum (2 vuxna + 2 barn).
Kom och upplev en sommar hos oss i Malmö!

Boendeperiod 21 juni – 31 augusti. Erbjudandet kan bokas 25 april – 16 juni. Begränsat antal rum.