DIN FRUKOST - en viktig start på dagen

Det viktigaste och lyxigaste med en hotellvistelse säger många är att stiga upp på morgonen och gå ner till den framdukade, goda frukosten. Vi håller med. Hos oss får du just det, en mångfacetterad frukostbuffé med allt från pannkakor, till småvarmt och hembakat knäckebröd.

BEST BREAKFAST – EN GOD START PÅ DAGEN
Hur ska världens bästa frukost se ut? Precis så som du vill ha den, tror vi. För att göra det enkelt har vi plockat ihop det bästa av våra lokala favoriter. Vi har rensat bort onödigt socker och har inga smaksatta yoghurts, istället får du blanda din egen yoghurt med våra hemgjorda bärkompotter och müsli. Du hittar heller inga onaturliga lightprodukter på vår frukost. Vår frukost är full av schyssta råvaror för att ge dig en god start på dagen. Ett välsmakande och nyttigt frukostkoncept. Vi kallar det Best Breakfast, hoppas det smakar!

Meet the Locals
I vår frukost hittar du ett urval av våra lokala favoriter. Närodlat, småskaligt, och underbart gott. Undrar du över något, fråga gärna vår personal, de är också ”Locals”, ju närmare, desto godare.

Specialservice
Behöver du gå upp extra tidigt har vi specialservice så att du inte missar frukosten. Mellan 03.00-6.30 kan vi duka upp en enklare Kontinentalfrukost för dig. Observera att du måste boka detta kvällen innan. Din frukost är viktig för oss.

Öppettider
Måndag-Fredag 06.15-09.30
Lördag-Söndag-Helgdag & Sommaren 06.30-10.30

TILLBAKA TILL MAT & DRYCK >