Bröllopssviten

Bröllopssviten

En oförglömlig bröllopsövernattning med underbar utsikt över Malmö och Öresund.

Börjar den stora dagen att närma sig? Vill du hitta en riktigt speciell plats för er bröllopsnatt som ni aldrig kommer att glömma? Då ska ni välja att bo hos oss i en av våra fantastiska sviter med exklusiv inredning, badkar, sköna badrockar och enastående utsikt över Malmö och Öresund. Room Service frukost ingår också i detta erbjudande om ni föredrar det.

I bröllopssviten ingår:

Rosor på rummet
Möjlighet att förvara bagage under dagens firande fram till incheckning
Frukostbuffén serveras till kl 10.30 eller om ni föredrar Room service frukost till kl 11.00
Sen utcheckning fram till kl 15.00

Från 3295 SEK för två personer i Svit

Bokning gör du enklast via mail till reservation@malmoarenahotel.com eller via telefon +46 406420400. Uppge ”Bröllopssvit”.

På hotellet finns både Nilssons Restaurang & Bar på entréplan och Malmös största skybar på 16:e våningen. Kanske en träff dagen innan för släkt och vänner? Här finns även en liten relaxavdelning med dusch och bastu att tillgå.

Hjärtligt välkommen!

Vår bröllopssvit

Välkommen till Malmö Arena Hotel, där vi förvandlar ditt bröllop till en minnesvärd upplevelse! Vår exklusiva drömlika bröllopssvit är den perfekta platsen att starta och avsluta er stora dag på.

Komfort & lyx

Vi förstår att er bröllopsdag ska vara fylld av komfort och lyx. Därför har vi inget lämnat åt slumpen när det gäller bekvämligheter i vår bröllopssvit. En himmelsk dubbelsäng och bubbelbadkar är bara några av de lyxiga faciliteter som ingår för att göra er vistelse oförglömlig. Istället för att gå ner till frukosten, låt frukosten tas upp till sviten med vår room service.

Skräddarsydd vistelse

Vi på Malmö Arena Hotel förstår att varje bröllop är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda arrangemang för att säkerställa att er bröllopssvit är precis som ni drömt om. Från blomsterarrangemang till champagne och specialanpassad mat, vårt erfarna team finns här för att göra er dag till en verklig dröm.

Fantastisk vy över staden

Från bröllopssviten kan ni njuta av en fantastisk utsikt över Malmö, som skapar en romantisk kuliss för er speciella dag. Blicka ut genom de stora fönsterna och ta in en hisnande vy över staden och Öresund.

Boka bröllopssviten idag

Är ni redo att uppleva en bröllopssvit utöver det vanliga? Kontakta oss idag för att boka er vistelse på Malmö Arena Hotel och låt oss hjälpa er att skapa en bröllopsdag som ni kommer att minnas för alltid.

Fler erbjudanden

sv_SE

SUMMER DEAL!

Vi firar vår nya hemsida med ett extra bra sommarerbjudande till dig:
799 kr för standardrum och 1499 kr för familjerum (2 vuxna + 2 barn).
Kom och upplev en sommar hos oss i Malmö!

Boendeperiod 21 juni – 31 augusti. Erbjudandet kan bokas 25 april – 16 juni. Begränsat antal rum.