Funnys Äventyrs familjepaket

Nu har det sagolika kulturhuset för hela familjen öppnat i Malmö, nämligen Funnys Äventyr. Hos Funny och hennes vänner Mumintrollen, Alfons Åberg, Pettson & Findus och Halvdan & Meia är leken aldrig långt bort. De står redo med öppna armar för att välkomna sina nya vänner. Så överraska familjen med både underhållning och en lyxig hotellövernattning!

På hotellet följer vi givetvis alla restriktioner för att göra er vistelse så trygg och säker som möjligt och på Funnys Äventyr kommer ni att få en speciell slot-tid.

När ni kommer tillbaka till hotellet efter en dag av lek och skoj kan ni äta middag hos oss om ni vill. Ta hissen upp till vår Skybar och njut av en frasig pizza eller andra enklare rätter. På morgonen kommer det bästa: Hotellfrukost! Dessutom med våfflor på frukostbuffén att mumsa på. Läs mer om Mat och dryck på hotellet här…

Om ni är fler än två barn i familjen säg bara till, så pusslar vi ihop något bra. Varmt välkommen till hela lilla familjen!

I paketet  ingår:

  • 1 övernattningar i komfortabelt familjerum för upp till 4 personer (2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år)
  • Frukostbuffé 
  • Parkering hotellet 
  • Inträdesbiljett till Funnys Äventyr
  • Lekrum på hotellet

FUNNYS ÄVENTYRS FAMILJEPAKET: Endast 1840:-

Gäller utifrån Funnys Äventyrs öppettider och ett begränsat antal rum.

Ring och boka ditt paket på +46 40 642 04 00 uppge ”Funnys Äventyrs familjepaket”.

Din hotellvistelse är av- och ombokningsbar fram till dagen innan ankomst. Inträdesbiljetterna till Funnys Äventyr är inte avbokningsbara.

Praktisk info: För dig som är bilburen ingår det parkeringsplats vid hotellet i paketet. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station och med buss därifrån tar det 5 minuter till Funnys Äventyr. Vid Funnys Äventyr finns det också god tillgång till parkeringsplatser på Mobilia om ni hellre vill köra dit. Om ni vill upptäcka mer, tar det endast 3 minuter med tåg in till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn C.