En magisk minisemester i Malmö! Du får inträde till sagolika Funnys Äventyr, en härlig övernattning och en underbar hotellfrukost!

Längtar du efter en minisemester för hela familjen? Vill du rå om dina nära och kära i en plats full av sagor? Vi har precis vad du vill ha!

Boka det mest magiska och färgsprakande hotellpaketet! Förutom mysiga rum och härlig miljö på Malmö Arena Hotel, får ni kliva in i en värld full av sagor på Sveriges senaste kulturhus för barn – Funnys Äventyr! Läs och lek tillsammans med Pettson & Findus, Mumin och Alfons Åberg! Ta en åktur i den magiska sagokarusellen och se mysiga teaterföreställningar innan ni åker tillbaka till hotellet. Där väntar en riktigt skön kväll. Ni kan äta middag och uppleva Malmös största skybar. Efter en god natts sömn står den underbara frukostbufféen serverad, inklusive pannkakor. Mums!

På hotellet hittar ni också ett fantasieggande lekrum för de minsta, ett litet smakprov av Funnys värld.

Om ni är fler än två barn i familjen säg bara till, så pusslar vi ihop något bra. Varmt välkommen till hela lilla familjen!

I paketet  ingår:

  • En övernattning i komfortabelt familjerum för upp till 4 personer (2 vuxna + 2 barn, upp till 12 år)
  • Stor frukostbuffé 
  • Fri parkering
  • Inträdesbiljett till Funnys Äventyr
  • Lekrum på hotellet

FUNNYS ÄVENTYRS FAMILJEPAKET: Endast 1840:-

Gäller ett begränsat antal rum.

BOKA ditt paket genom att klicka här.

Din hotellvistelse är av- och ombokningsbar fram till dagen innan ankomst. Inträdesbiljetterna till Funnys Äventyr är inte avbokningsbara.

Praktisk info: För dig som är bilburen ingår det parkeringsplats vid hotellet i paketet. Från hotellet är det 300 meter till Hyllie station och med buss därifrån tar det bara 5 minuter till Funnys Äventyr. Vid Funnys Äventyr, på Mobilia köpcenter finns det också god tillgång till parkeringsplatser (gratis i 5 timmar) om ni hellre vill köra dit. Om ni vill upptäcka mer, tar det endast 3 minuter med tåg in till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn C.