Kökets filosofi

Hos oss vill vi att du ska känna dig hemma, som en del av familjen, och i denna familj älskar vi att äta gott och nyttigt. Hemlagat på vårt sätt, helt enkelt. Vi tänker noga ut vad som ska vara på din meny, kompromissar inte med kvaliteten, letar upp de bästa skånska och nordiska råvarorna, förbereder allt från grunden och serverar dig en tallrik med vår bästa matupplevelse  – vare sig det är 2 eller 200 gäster i vår matsal.

 

Ett levande kök

Redan när du stiger in på hotellet kan du få en glimt av våra kockar i färd med att förbereda dagens måltider. Brödet bakas, fisken benas ur, köttet som stått på låg värme i ugnen över natten tittas till, den inlagda gurkan och de rårörda lingonen prepareras. Grönsakerna från den lokala odlaren levereras och tas om hand. Snart blir det hektiskt men allt kommer att vara klart i tid.

 

Vilken slags mat?

När du äter hos oss vill vi ge dig en spännande smakupplevelse av det nordiska köket, kombinerat med skånsk finess och globala influenser. Man skulle också kunna säga att vår mat påminner om coola Malmö. En del skånskt, en del danskt, en del multikulturellt – allt serverat på ett okomplicerat och elegant sätt. Rakt på sak och utan onödiga krusiduller.

 

Hos oss får du riktigt bra mat på enkelt manér, som alltid är en fröjd för ögat och som smakar utsökt. Vi kan dessutom glädja dig med att vi är riktigt bra på vegetariska rätter, då vi brinner för ett grönare kök vare sig det gäller frukost, lunch eller middag.

 

Till barnen 
Våra minsta vill vi också ge en genuin matupplevelse. Därför kan de flesta rätterna från menyn serveras som barnportion, t ex Percys köttbullar eller något annat gott. Vi löser det tillsammans och hittar det som passar ditt barns smaklökar bäst. Till oss är barn varmt välkomna.

 

Allergier

Vi har djup kunskap om olika allergier och tillagar alltid en lika god måltid till dig som har någon slags specialkost, som till de övriga.

 

Varmt välkommen till matfamiljen!

TILLBAKA NILSSONS >