ALLTID HEMLAGAT OCH VÄLLAGAT

Välkommen till Nilssons Restaurang & Bar

Vi har nu öppnat lunchen alla vardagar, samt kvällar måndag-torsdag. Fredag och lördag kväll är du istället välkommen upp till vår Skybar @ Malmö Arena Hotel, läs mer här…

På hotellet hittar du Nilssons Restaurang & Bar där ni kan unna er en härlig lunch eller middag. Här står de nordiska och lokala råvarorna i fokus. Kockarna bjuder på spännande nordiska smakkombinationer med influenser från hela världen. Njut av riktigt bra mat på enkelt manér.

 

Vi följer noggrant alla restriktioner för en så trygg och säker vistelse som möjligt.

BOKA BORD >
ÖPPETTIDER

Nilssons lunch
Mån – Fre 11.30-14.00

 

Nilssons middag
Mån – Tors 17-20

 

Med reservation för tidsavvikelser.

MED NORDISKA & LOKALA RÅVAROR I FOKUS

Våra menyer

Hos oss kan du just nu njuta av vår nya härliga brasseriemeny, kryddad med våra klassiker som de omtyckta köttbullarna efter Percy Nilssons eget recept och Nilssons räktrålare. Barnmeny finns och det går även bra att få en halv portion av andra rätter också.

NOGA UTVALDA

Alltid hemlagat och vällagat - för din skull

Vägen till hjärtat går genom magen, eller hur? Därför är alla våra recept baserade på kärlek till de goda lokala råvarorna, till mathantverket och såklart till dig. Lunch eller middag, alla dina måltider är noga utvalda och tillagade för din skull.

 

Vi hoppas att du blivit lite förälskad efter din vistelse här, då har vi lyckats!

VÅR BÄSTA SMAKUPPLEVELSE

Hos oss vill vi att du ska känna dig hemma, som en del av familjen, och i denna familj älskar vi att äta gott och nyttigt. Hemlagat på vårt sätt, helt enkelt.

NJUT AV EN GOD MIDDAG

Ett bord för två, familjen eller kompisarna?

Hos oss kan du välja mellan att njuta av maten i restaurangen eller att hämta med dig den. Det går också bra som hotellgäst att äta på sitt rum. Vi följer noggrant alla restriktioner för att göra din vistelse så trygg och säker som möjligt.

 

För att boka bord på Nilssons Restaurang & Bar, fyll i kontaktformuläret eller ring: +46 40 602 04 30. Du når oss även på nilssons@malmoarenahotel.com.

För- och efternamn:

E-post:

Telefonnummer:

Antal gäster:

Datum för planerad bokning:

Meddelande:

NÅGONTING EXTRA

Våra erbjudanden

För kärleken, för familjen, för kompisgänget eller helt enkelt bara för din egen skull. Vi har alltid bra erbjudanden till dig!

HITTA HIT

Bästa läget i Malmö

ADRESS

Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö

TELEFON & FAX

+46 40 642 04 00

+46 40 697 17 07

E-POST

info@malmoarenahotel.com

HITTA HIT