SOMMAREN HOS OSS!

Medlemmar får 25% rabatt på hotellövernattningen inklusive frukost

Semester, weekend eller bara spontanresa i sommar? Hos oss kan du njuta och zooma ut. Logga in och boka direkt hos oss via länken nedan och du får 25% rabatt. Om du inte är medlem i Best Western Rewards får du 20% rabatt.

Boka med kampanjkod WEBDEAL här>
Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum i boendeperioden 16 juni – 22 augusti.
Hotellrummet är avbokningsbart t.o.m. kl 16:00 på ankomstdagen. Du betalar när du checkar in. 

Vill du dessutom upptäcka fler platser i Sverige i sommar? Åk på en Sverigeturné och övernatta hos våra kära kollegor inom Best Western. Här hittar du dem…
Är du inte medlem? Gå med i Best Western Rewards HÄR – det är enkelt att bli medlem och kostar ingenting.

Med Malmö Arena Hotel som bas, kan du lätt skapa din egen minisemester. Hos oss kan du bo i ett av våra 395 komfortabla rum och äta middag i någon av våra restauranger. På morgonen njuter du av den härliga frukostbuffén innan det är dags att ge sig ut på upptäcktsfärd. Upptäck Malmö och Skåne och upplev det som är precis utanför dörren. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer. Det finns t ex en massa roligt att hitta på för hela familjen både i och utanför Malmö. Vill du spela padel finns det i huset, nämligen Malmö Arena Padel eller rakt över gatan. För golfare har vi mer än 60 golfbanor i Skåne och många av dessa inom en kort bilfärd från hotellet. För livsnjutare är det lätt att komma ut och upptäcka det Goda livet på landet med gårdsbutiker, caféer och restauranger på Söderslätt och Sydkusten. Hyllie station ligger 300 meter bort och det tar bara 3 minuter till centrala Malmö med tåg – väldigt enkelt och smidigt. Det finns alla förutsättningar för en upplevelserik hemester!

För dig som är bilburen finns det egna p-platser i hotellets garage, Arena-garaget, samt gott om parkeringsmöjligheter i närområdet. Hela anläggningen har fritt wi-fi.

Kom ut och njut på landet, och stötta det lokala: Goda livet på landet

Spännande besöksmål för barnfamiljer i Skåne, Barnens Skåne.

Vill du spela golf i Skåne? Här hittar du många golfbanor att välja bland…