HEMESTRA HOS OSS, DU FÅR 20% RABATT PÅ DIN HOTELLÖVERNATTNING INKLUSIVE FRUKOST

Våga blicka framåt. Nu mer än någonsin behöver vi något att se fram emot. Därför erbjuder vi dig 20% rabatt på din hotellövernattning inklusive en härlig hotellfrukost. Rummet är avbokningsbart fram till kl 16:00 på ankomstdagen. Du betalar när du checkar in. Vi följer givetvis alla restriktioner för att göra din vistelse så trygg och säker som möjligt. Använd länken nedan och boka med kampanjkoden WEBDEAL. Gäller ett begränsat antal rum.

Med Malmö Arena hotell som bas, kan du lätt skapa er egen minisemester. Hos oss kan du bo i ett av våra 395 komfortabla rum och äta en frasig pizza med underbar utsikt över Öresundsbron i vår Skybar @ Malmö Arena Hotel. På morgonen njuter du av den härliga frukostbuffén innan det är dags att ge sig ut på upptäcktsfärd.

Upptäck Malmö och Skåne och upplev det som är precis utanför dörren. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer. Det finns t ex en massa roligt att hitta på för hela familjen både i och utanför Malmö. Vill du spela padel finns det numera i egen regi i huset, nämligen Malmö Arena Padel. För golfare har vi mer än 60 golfbanor i Skåne och många av dessa inom en kort bilfärd från hotellet. För livsnjutare är det lätt att komma ut och upptäcka det goda livet på landet med gårdsbutiker, caféer och restauranger på Söderslätt och Sydkusten. Och för köpsugna finns Emporia shoppingcenter strax över gatan. Hyllie station ligger 300 meter bort och det tar bara 3 minuter till centrala Malmö med tåg – väldigt enkelt och smidigt. Det finns alla förutsättningar för en upplevelserik hemester.

För dig som är bilburen finns det egna p-platser i hotellets garage, Arena-garaget, samt gott om parkeringsmöjligheter i närområdet. Hela anläggningen har fritt wi-fi.

Spännande besöksmål för barnfamiljer i Skåne, Barnens Skåne.

Vill du spela golf i Skåne? Här hittar du många att välja bland: https://visitskane.com/sv/node/826

Kom ut och njut på landet, och stötta det lokala: Goda livet på landet.

Boka med kampanjkod WEBDEAL.

 

BOKA HÄR>

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum under 2020.