20% rabatt på alla rumstyper inklusive frukost – weekends och lov

Välkommen till oss för att njuta och zooma ut. Logga in och boka direkt hos oss via länken nedan och du får 20% rabatt på alla rumstyper under helger och lov. 

Boka denna Special Promotion här>
Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum, under helger och lov. 
Hotellrummet är avbokningsbart t.o.m. kl 16:00 på ankomstdagen. Du betalar när du checkar in. 

Om du inte redan är medlem i Best Western Rewards kan du bli det HÄR – det är enkelt att bli medlem och kostar ingenting.

Med Malmö Arena Hotel som bas, kan du lätt skapa din egen minisemester. Hos oss kan du bo i ett av våra 395 komfortabla rum och äta middag i någon av våra restauranger. På morgonen njuter du av den härliga frukostbuffén innan det är dags att ge sig ut på upptäcktsfärd. Upptäck Malmö och Skåne och upplev det som är precis utanför dörren. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer. Det finns t ex en massa roligt att hitta på för hela familjen både i och utanför Malmö året om. För golfare har vi mer än 60 golfbanor i Skåne och många av dessa inom en kort bilfärd från hotellet. För livsnjutare är det lätt att komma ut och upptäcka det Goda livet på landet med gårdsbutiker, caféer och restauranger i sydvästra delen av Skåne. Hyllie station ligger 300 meter bort och det tar bara 3 minuter till centrala Malmö och 25 minuter till Köpenhamn med tåg – väldigt enkelt och smidigt. Det finns alla förutsättningar för en upplevelserik hemester!

För dig som är bilburen finns det egna p-platser i hotellets garage, Arena-garaget, samt gott om parkeringsmöjligheter i närområdet. Hela anläggningen har fritt wi-fi.

Kom ut och njut på landet, och stötta det lokala: Goda livet på landet

Spännande besöksmål för barnfamiljer i Skåne, Barnens Skåne.

Vill du spela golf i Skåne? Här hittar du många golfbanor att välja bland…