UTFORSKA NÄROMRÅDET

Att göra i Malmö

Vi hjälper dig att hitta stora som små smultronställen. Vare sig de är direkt runt knuten eller inom en liten större radie. Här finns massor att upptäcka och uppleva både på svenska och danska sidan, bara inom en timmes resa. Mat och dryck, natur och äventyr, kultur och events – välkommen till Skåne och Öresund, en fantastisk plats på vår lilla jord.

EN MÖTESPLATS FÖR ALLA SINNEN

Malmö Arena

Malmö Arena är beläget i Hyllie, centralt i den expansiva Öresundsregion.

 

Malmö Arena är värd för förstklassiga evenemang, för såväl större som mindre publikmängder. Verksamheten har en bred karaktär och tillgodoser olika inriktningar som konferenser, sport och musikevenemang. Här finner ni ett stort och varierat utbud av mat och dryck till möten och konferenser. På Percys Restaurang & Bar som är beläget på plan 3, kan vi ta emot upp till 700 sittande gäster.

BESÖK MALMÖ ARENA >
I HJÄRTAT AV GREATER COPENHAGEN

Malmömässan

Malmömässan är en modern mötesanläggning som kan vara värd för alla typer av evenemang: mässor, utställningar, möten, kongresser och företagsevenemang– endast fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt. Mötesanläggningen är byggd 2012 med en mässhall på 10 000 m2, ett konferenscenter med 17 mötesrum för 20 upp till 1100 personer, plenumsal i mässhallen för upp till 3000 personer och två restauranger.

BESÖK MALMÖMÄSSAN >
TILLGÄNGLIGHET

Avstånd och infrastruktur

Malmö Arena Hotel har ett väldigt bra läge och fantastisk tillgänglighet som gör det enkelt att ta sig hit vare sig du kommer med flyg, tåg, buss, bil eller cykel.

 

Malmö Arena i samma byggnad • Malmömässan 50 m • Hyllie station 300 m • Emporia Köpcentrum 300 m • Malmö C 7 min med tåg • Kastrup (CPH) 12 min med tåg • Köpenhamn C 25 min med tåg • Sturup 30 min med bil

 

Här hittar du all info om tåg och bussar (inklusive tåg till Kastrup och Köpenhamn): www.skanetrafiken.se

 

Adress: Malmö Arena Hotel, Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö

HITTA HIT

Bästa läget i Malmö

ADRESS

Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö

TELEFON & FAX

+46 40 642 04 00, +46 40 697 17 07

E-POST

info@malmoarenahotel.com

HITTA HIT